Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Luftvägar

Andningstillskott kan hjälpa till att reglera hästens andning och bidra till ökad komfort under lätt arbete vid korrekt bruk.

Dina filter:
32 artiklar

Tillskott för hästens andning hjälper hästens att andas med lätthet.

Tillskott för andning hjälper din häst att andas lätt och kan minska irritation i hals och lungor. De naturliga ingredienserna i tillskotten för andning från Horze verkar lugnande på lungorna, halsen och gör andningen lättare. Naturliga produkter såsom honung, mentol, eukalyptusolja, citronjuice, aloe vera, äppelcidervinäger och fler, hjälper din häst utan starka kemikalier och andra tillsatser. Air Power från Finish Line är ett prisvärt alternativ för att lindra irritation från miljön.

Tillskott för hästens andning kan betyda en mer bekväm ridtur för dig och din häst.

Genom att lägga till ett naturligt tillskott till hästens foderstat, kan du hjälpa att lindra och ta bort irritation i hals och lungor, och göra att din häst känner sig mer bekväm – både när du rider och ute i hagen. Det finns mycket i miljön som kan verka irriterande och göra krämporna värre. Ett mentolbaserat tillskott kan bidra till att öppna luftvägarna och ge lindring för hästar med andningsproblem. De naturliga kosttillskotten såsom eukalyptus kan hjälpa till att lossa slem och fungera som slemlösande, vilket gör det lättare för hästen att hosta. Mentol kan verka som ett kylmedel och hjälpa till att lindra torra, irriterade halsar och används som hostdämpande. Rådgör alltid med din veterinär om du är osäker på om tillskott för andning är rätt för din häst.