Köp Cavalor Bronchix Liquid, 1 L | horze.se
Bästa Pris

Bronchix Liquid, 1 L

kr 579,00
Priset inkluderar moms
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Bronchix Liquid, 1 L
Beskrivning

Beskrivning

Cavalor Bronchix Liquid har en lindrande och slemlösande effekt på luftvägarna. 25 ml två gånger per dag under minst 5 dagar.

Användningsområde

Cavalor Bronchix Liquid är den snabbaste lösningen för förkylningar, "stallhosta"" och täppa. Cavalor Bronchix Liquid har även en vidgande effekt på luftvägarna innan en intensiv ansträngning med hjälp av näringsämnen (rensar luftvägarna). Cavalor Bronchix Liquid är ett preparat som stödjer andningen. Rethosta kan bero på flera orsaker: inhalerat damm, ämnen som irriterar luftvägarna, en plötslig förändring i väderleken eller överkänslighet. Rethosta är oftast temporär men kan vara lika irriterande och jobbig för hästen för det. Hosta är en naturlig reflex , men med hjälp av Cavalor Bronchix Liquid kan den bli mindre utdragen och irriterande för hästen då det rensar bort orsaken till hostan snabbare. "

Produktsammansättning och säkerhet

Cavalor Bronchix Liquid är en flytande blandning av eteriska oljor som är kända för sin slemlösande och lindrande effekt. Sammansättningen ger snabba resultat som inte bara gör det lättare för hästen att andas utan även har en positiv effekt på hela andningssystemet. Cavalor Bronchix Liquid innehåller en blandning av växtextrakt med bland annat eukalyptus, citron och rosmarin.

Dos per djur per dag

Häll 25 ml över fodret två gånger om dagen eller spä ut i dricksvattnet under en period på minst 5 dagar. Cavalor Bronchix Liquid kan även ges några dagar innan tävling för optimal andning. Maximal dos: 100 ml per djur per dag.

Förpackning

Flaska på 1000 ml

FAQ

Vad är skillnaden mellan Cavalor Bronchix Liquid, Cavalor Bronchix Chronic och Cavalor Bronchix Pure?

Cavalor Bronchix Liquid vidgar de övre luftvägarna och förbättrar därmed andningen, särskilt vid rethosta. Cavalor Bronchix Chronic har utvecklats för hästar med ihållande hosta under en längre tidsperiod. Cavalor Bronchix Pure kombinerar fördelarna av båda ovan nämnda produkter för att stödja hästens immunförsvar.

Vilken effekt har Cavalor Bronchix Chronic?

Cavalor Bronchix Chronic har en positiv effekt på upprätthållningen av luftvägarnas och lungornas struktur.

Räcker en kur på 21 dagar av Cavalor Bronchix Chronic för att bota hästens problem?

Det är rekommenderat att ge Cavalor Bronchix Chronic under en 21-dagars period för att sedan repetera under 10 dagar varje månad om din häst fortfarande har besvär. Kontakta alltid veterinär vid ihållande besvär.

Vilken effekt har Cavalor Bronchix Liquid?

Cavalor Bronchix Liquid vidgar luftvägarna och förbättrar därmed andningen, särskilt vid rethosta.

Hur långt tid tar det innan Cavalor Bronchix Liquid hjälper?

Cavalor Bronchix Liquid hjälper för det mesta omedelbart.

Är det normalt att se slem i näsborrarna efter bruk av Cavalor Bronchix Liquid?

Ja, det är helt normalt. Slemmet är ett tecken på att Cavalor Bronchix Liquid är mycket effektiv.

Bör Cavalor Bronchix Liquid ges direkt i hästens mun?

Med hjälp av en spruta kan Cavalor Bronchix Liquid ges direkt i munnen.

Produkt-ID: 25531

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning