Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Havens EquiForce Magnesium, 1,5 kg

kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Blue/Green Havens EquiForce Magnesium, 1,5 kg havens
Havens EquiForce Magnesium, 1,5 kg
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Havens EquiForce Magnesium, 1,5 kg
kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Havens EquiForce Magnesium, 1,5 kg
Beskrivning

Beskrivning

Koncentrerat magnesiumtillskott för hästar.


Lugnar ner nervösa och ängsliga hästar. Innehåller höga halter av lättabsorberbart magnesium, som är viktigt för sporthästens muskel- och nervfunktion. Magnesium är också en viktig byggsten i skelettet hos alla hästar, oavsett ålder.En viktig makromineral.Magnesium är en viktig makromineral i hästens foderstat. Den fungerar som en byggsten i hästens skelett men har också stor betydelse för hästens muskel- och nervfunktion. Hästens muskler använder kalcium för kontraktion och magnesium för avslappning, vilket är varför dessa två makromineraler är lika viktiga. Kalciumbrist förekommer sällan hos hästar, magnesiumbrist är mer frekvent. Den vanligaste orsaken är för lite eller för dålig kvalitet på grovfodret. Många jordar som används för intensivt jordbruk har alltför låga halter av magnesium. Även om grovfodret ser ut att vara av god kvalitet, kan magnesiumhalten vara lägre än vad som normalt kan förväntas. Unghästar och hästar i hård träning har också ett större behov av magnesium på grund av skelettillväxt och ökad ämnesomsättning. Även mindre brister kan orsaka ångest, nervositet, samt muskelsstörningar såsom minskad elasticitet, dålig/sämre koordination, muskelspänningar, stelhet, skakningar och även minskad hjärtfunktion. Det senare kan leda till trötthet under hård träning eftersom pumpmekanismen hos hjärtat är nedsatt. Otillräcklig tillgång på magnesium i kosten kan dessutom leda till en försvagning av skelettet, eftersom hästen kommer att börja använda skelettets magnesium. Långvarigt underskott kan därför orsaka obotliga skador på skelettet och därmed göra hästen oförmögen att fungera som en sporthäst.


Teknisk beskrivning:


Ingredienser:Magnesiumoxid, rapsolja.Specifikation:\tper kg:\tper 15 g:Magnesium (Mg)\t540 g\t8 g.


Produkt-ID: 308593

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Havens EquiForce Magnesium, 1,5 kg
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.