Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Pharma Magnesium Oxide, 1 kg

Produkt-ID: 25594

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Pharma Magnesium Oxide, 1 kg
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Magnesium Oxide, 1 kg
Beskrivning

Beskrivning

Foderämne för hästar. Magnesium stödjer nervsystemets och musklernas normala funktion hos sporthästar. Förebygger även magnesiumbrist i hästar.


Teknisk beskrivning:


Ingredients: Magnesium Oxide 92%, Mg 550g/kg, , /WARNING: Förvaras torrt och svalt, utan direkt solljus och utom räckhåll för barn.


Användning:


Rekommenderad dosering: 15 ml/dag (1 måttsked på 15 ml medföljer). Rådfråga veterinär för alternativ dos. Produkten rekommenderas att ges under en tidsperiod på 2-4 veckor. En dos innehåller: 3,6-7,2 g magnesium.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tevrede!
0 Gillar

Jag är nöjd med den här produkten! Min häst förändrar sitt beteende

Elskande produkt.
0 Gillar

Nästan allt finns kvar på botten av foderspannan och blir hård som sten och omöjlig att komma ut. Frågade om hästen har konsumerat något magnesium medan jag har använt detta. Flera på stallen med liknande erfarenhet. Köp inte det här mer. Trevligt pris men när hästen inte får det är det som att kasta pengar ut genom fönstret.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.