Magnettäcken & massagetäcken

Magnettäcken & massagetäcken

Kyldamasker och magnetfältsdamasker är terapeutiska benskydd med specifika funktioner. De har en kylande effekt eller har integrerade magneter för magnetterapi. De finns även med inbyggda keramik- och metallfibrer som reflekterar kroppsvärmen och därmed fungerar som infraröd terapi.
30 artiklar

Köp Magnettäcken & massagetäcken på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Fördelar med kylbandage

Kylande bandage är utformade för att hålla hästens ben svalt så länge som möjligt. De sparar mycket tid och ansträngning eftersom de är mycket bekvämare att använda än att linda en kylplatta runt hästens ben med ett enkelt bandage. De är dessutom väl vadderade och behåller kylan längre. Men du måste också vara försiktig här, för du bör inte kyla hästens ben för länge.

Hur fungerar benskydd med magnetfält

Magneterna i dessa bandage ska stimulera ämnesomsättningen och regenerationen av musklerna genom kroppens egen reaktion på magneterna och ge återhämtning. Om det till exempel finns inflammationer eller störningar i kroppen ska dessa kunna läka snabbare med hjälp av de magnetiska benskydden. I benskydden har integrerade metalliska eller keramiska fibrer som, så snart bandaget är i kontakt med hästens ben, också reflekterar värme och leder till en slags infraröd terapi.

Vad man ska tänka på när man använder terapeutiska benskydd

När det gäller terapeutiska benskydd, liksom alla andra benskydd, bör du se till att storleken passar och att du också kan anpassa dem individuellt till hästens ben. Särskilt om benskydd bärs under en längre tid är det viktigt att se till att de inte glider och stör din häst i stället för att vara till nytta för den. Terapeutiska benskydd ska alltid användas med måtta och med syfte och i enlighet med tillverkarens anvisningar för att uppnå en positiv effekt.