« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Terapeutiskt täcken

Accuhorsemat Cooler

4.390,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 8 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUMMER-SAVE
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2024.
Färg: Blue
Blue Accuhorsemat Cooler
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Oavsett om du är hästägare, tränare, professionell eller fritidsryttare finns det en sak som vi alla har gemensamt. Vi vill ge våra hästar bästa möjliga vård. Eftersom en harmonisk häst har ett bättre liv och presterar bättre. 2. Ryggområdet Ryggen är en av hästens mest utsatta muskelgrupper. Genom att placera akupressurmattorna på ryggen stimuleras muskulaturen och bindvävshinnorna som omger dem, vilket hjälper hästen att slappna av och återhämta sig. Du kan även använda akupressurmattorna från bogområdet såväl som för ryggen. 3. Länd- och korsområdet Hästens viktigaste meridianer påverkas av akupressurpunkterna i länd- och korsområdet. Den största av de tre akupressurmattorna placeras här, den innehåller majoriteten av täckets totala 11 000 akupressurpunkter. Storlek:S (110-125), M (130-145), L (155) Färg: Blå Material: Täcke polyester/ bomull; Akupressurmattor miljövänlig TPE Täcke: Accuhorsemat Cooler levereras med ett täcke, två små akupressurmattor för bog- och ryggområdet, en stor akupressurmatta för korsryggen och en väska för att transportera den. Låt din häst dra nytta av akupressur, en traditionell behandling för avslappning, återhämtning och smärtlindring. Akupressur liknar akupunktur, men i stället för nålar används tryck för att stimulera akupunkturpunkterna och meridianerna. Du kan nästan se effekten av akupressuren när din häst slappnar av från trycket från Akupunktur rosorna. Den ökar blodflödet, slappnar av musklerna och frigör nyttiga endorfiner. Modellen "Accuhorsemat Cooler" är ett 2-i-1-täcke som är perfekt för ett varmare klimat eller på sommaren, eftersom det lätta täcket i nätmaterial är extremt andningsbart. Utan akupressurmattorna är Accuhorsemat Cooler ett bekvämt svettäcke. Perfekt efter ett träningspass, en tävling eller i hästransporten. Den främre knäppningen möjliggör individuell justering. Akupressurtäcket har tre kardborrefästen för akupressurmattorna: 1. Bogområdet Akupressurmattorna vid bogområdena stimulerar många av hästens meridianer, inkluderande de i muskulaturen på de främre delarna av kroppen. Mattorna kan flyttas för att passa just din häst.

Tvättråd:

Täcket (utan akupressurmattorna) kan tvättas i maskin, 40°C. Akupressurmattorna kan enkelt sköljas av och hängas upp för att torka. Båda produkterna är inte lämpade för torkning i torktumlare.

Produkt-ID: 337436

Läs recensioner:

Färg: