Spara 15 % på ALLA Horseware produkter! *
Spara nu

Finish Line U7 Gastric Aid Liquid, 60 ml

Produkt-ID: 313466

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Finish Line U7 Gastric Aid Liquid, 60 ml
Välj storlek Storleksguide
Finish Line U7 Gastric Aid Liquid, 60 ml
kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finish Line U7 Gastric Aid Liquid, 60 ml

Beskrivning

U-7™ är en mycket välsmakande vitamin- och örtblandning, som är lätt att använda och som bidrar till att främja en sund matsmältning hos din häst, inklusive både den främre och bakre delen av tarmen. U-7™ Gastric Aid är en revolutionerande ny formel som främjar en sund aptit, prestanda och attityd. Hästar älskar smaken av naturliga, aktiva ingredienser. Utan antisyra- eller syraproducerande blockerare. U-7™ är ett prisvärt alternativ för en hälsosam mag- och tarmfunktion hos din häst. Några av de lugnande ingredienser är: kanel, kål, aloe, morot, rödalm, askorbinsyra, MSM samt lakrits. Säker för användning till föl och rekommenderas också för alla hästar som är uppstallade eller är i måttlig till hård träning.


Användning:


Användning: Vätska - Ge 60 ml på morgonen och 60 ml på kvällen i 30 dagar. Minska till 30 ml två gånger dagligen därefter. PULVER - Ge 30 ml två gånger dagligen under de första 30 dagarna, och minska därefter till 30 ml endast en gång dagligen. 725 gram - 30 dagars underhåll, 1450 gram - 60 dagars underhåll.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.