Cyber Monday - spara upp till 70 %!
Spara nu
Mockning

Mockning

Grepar och sopborstar i olika färger med utmärkt handtag underlättar den dagliga mockningen med rätt utrustning från Horze.
7 artiklar

Spångrepar och sopkvastar är måsten i stallet.

Mockningen är en daglig arbetsuppgift i stallet och varför inte göra den till en så enkel och bekväm rutin som möjligt? Redskapen från Horze förenklar arbetet för dig och är utformade för din bekvämlighet. Spångrepen fångar upp gödsel men sparar spån, och har ett bekvämt och rejält handtag. Ersättningsskaft med teleskopfunktioner och nya plasthuvuden gör att du kan behålla din favorithöjd och bara ersätta de delar som är trasiga eller utslitna. Lättviktsalternativen för greparna är utformade i rätt längd för att göra mockningen lätt. Det är viktigt att du har en skaftlängd som passar dig. Är det för kort, får du ont i ryggen. Dessa högkvalitativa grepar har en speciell design för bästa komfort oavsett hur många boxar du ska mocka.

Rejäla sopkvastar gör sopningen i stallet till ett rent nöje.

Städning och rengöring efter all ständig aktivitet i stallet kräver rejäla redskap, och alternativen från Horze gör det här till en enkel uppgift. Håll dörrar och stallgångar fria från skräp och utrustning med sopkvastar, avsedda för betong-, asfalt- och andra hårda ytor. Byt ut ett slitstarkt borsthuvud till standardhuvud, och du tar enkelt hand om spån, smuts, lera, hö och damm. Ha alltid en extra kvast i transporten, så att du kan städa efter dig, både utanför och inne i transporten. Horze har alla redskap du behöver för att hålla din omgivning ren och fräsch.

Köp Mockning på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Mockning på horze.se nu!