JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze stallgrepshuvud

Produkt-ID: 50222

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Horze stallgrepshuvud
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze stallgrepshuvud
Beskrivning

Beskrivning

Hållbart korgformat grephuvud som tål tuffare tag. Passar perfekt till det förlängningsbara skaftet 50216.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte hållbar
0 Gillar

Spara dina pengar och köp inte denna gaffel. Jag köpte den här gaffeln, 3 tänder gick rena av inom en månad. Sedan köpte jag en andra för att ersätta den, i hopp om att den första var bara en felaktig. Inom en vecka knäppte en tine av den nya. Bara mocka ut rakbäddar med gummimatta. Jag kontaktade företaget som ville ha en förklaring till hur gaffeln användes och foton. Jag hoppade genom bågarna. Jag fick höra att jag kan returnera den skrymmande gaffeln till dem och vänta på en ersättning som kan ta två veckor. Jag kommer inte att bry mig med allt besväret med att posta och packa. Jag kommer att köpa en annan gaffel någon annanstans.

Stark och hållbar
0 Gillar

Detta spångaffelhuvud är starkt och hållbart. Jag har använt den några veckor nu och den är tillräckligt stark för att plocka upp stora poo-annonser och låta spån i sängen.

Gaffelhuvud för korgspån
0 Gillar

Bra punkter - tänderna ganska nära varandra så att de kan tappa upp även små poobitar. Kan skopa upp en stor mängd poo och sängkläder och ge den en god skaka utan att tappa poo från sidorna. Minskar utjämningstiden. Nackdelar inte riktigt lika starka som jag hoppas. Beställde en och första gången jag använde den, fångade den lite ojämn cement på golvet och knäppte en tine av. Beställde en ny och fortsatte att använda den medan jag väntade på leverans och en annan tine bröt av. Ny har kommit och hittills, så bra. Förhoppningsvis var den första bara en felaktig.

Den är helt okej! :)
0 Gillar

Jättebra grep! nu slipper jag tappa ur några pluttar ifrån min andra grep, i och med att denna har skydd för sidorna :) men synd bara att den hade blivit skadad under frakten.

0 Gillar

Den har stort och gott om utrymme för massor av muck. Men med min spricka den "pinnen". Men jag slog den i väggen. Det fungerar fortfarande bra. Inga kullar att klättra !!!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.