Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze stallgrepshuvud

Produkt-ID: 50222

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze stallgrepshuvud
Beskrivning

Beskrivning

Hållbart korgformat grephuvud som tål tuffare tag. Passar perfekt till det förlängningsbara skaftet 50216.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

100% TOPP
0 Gillar

Köpt på en Horze-stativ under en tävling är det det oundgängliga verktyget som underlättar underhållet av lådor med spån, sågspån eller pellets! Korgen låter dig separera dynga från kullen och överföra spadens innehåll till skottkärren utan att lägga den överallt! Jag har två i förväg för jag kan inte klara mig utan!

0 Gillar

Inte särskilt svårt, åtminstone inte i frysningen ... Vid första användningen kraschade den yttersta piggen. Naturligtvis kan det fortfarande användas så bra men du kan docka skärmen där.

0 Gillar

Den har stort och gott om utrymme för massor av muck. Men med min spricka den "pinnen". Men jag slog den i väggen. Det fungerar fortfarande bra. Inga kullar att klättra !!!

Den är helt okej! :)
0 Gillar

Jättebra grep! nu slipper jag tappa ur några pluttar ifrån min andra grep, i och med att denna har skydd för sidorna :) men synd bara att den hade blivit skadad under frakten.

Gaffelhuvud för korgspån
0 Gillar

Bra punkter - tänderna ganska nära varandra så att de kan tappa upp även små poobitar. Kan skopa upp en stor mängd poo och sängkläder och ge den en god skaka utan att tappa poo från sidorna. Minskar utjämningstiden. Nackdelar inte riktigt lika starka som jag hoppas. Beställde en och första gången jag använde den, fångade den lite ojämn cement på golvet och knäppte en tine av. Beställde en ny och fortsatte att använda den medan jag väntade på leverans och en annan tine bröt av. Ny har kommit och hittills, så bra. Förhoppningsvis var den första bara en felaktig.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.