Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Cmee 2C - GPS-locka för barn

Produkt-ID: 327643

kr 1.495,00
(Priset inkluderar moms)
Cmee 2C - GPS-locka för barn
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cmee 2C - GPS-locka för barn
Beskrivning

Beskrivning

Cmee 2C är vår andra modell under varumärket Cmee. Den här modellen är lite annorlunda än vår Cmee 1C. Förutom designen har denna modell en kamera och bättre vattenskydd. Den har dessutom en analog klocka, efterfrågad av många. Cmee 2C är ansluten till vår egen app. Andra funktioner är till exempel chatt, mattespel, fotoalbum, lägga till vänner, steg och fler. Språkmeny med svenska och norska. Klockan är robust och hållbar. Armbandet är konstruerat i silikon för komfort.
Vi har uppgraderat säkerheten för inkommande samtal, ALLA samtal som inte finns i telefonboken kommer INTE att släppas igenom. I liknande modeller släppte klockan igenom dolda nummer. Men inte nu längre! Röstmeddelanden kan skickas från appen om du som förälder har ett dolt eller skyddat nummer. Detta är en försiktighetsåtgärd så att ingen obehörig person kan nå klockan.
Samma uppgraderingar är implementerade i Cmee 2C som i 1C, GPS-klocka för barn. Vi har tagit bort möjligheten att styra klockan med SMS-kommandon. Vi har gömt alla registreringskoder i klockans programvara. Vi stöder inte "Fjärrövervakning" eftersom det är förbjudet i vissa länder. Denna GPS-klocka för barn är dessutom kopplad till vår egen server och app. Vi är ensamma om denna lösning nu för att kunna erbjuda alla våra kunder säkrade personuppgifter i deras egen server, som ingen annan än Spectrafence kan styra. Detta innebär säkerhet för användare av denna produkt. En funktionell, säker och hållbar klocka med bra funktioner för ditt barn. Detta är modellen du ska välja. Klockan har dessutom fullt stöd för appen och är naturligtvis testad för CE-godkännande.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.