Upp till 20 % rabatt på din beställning
Mountain Horse
Mountain Horse

Mountain Horse

Under nästan 30 år har personalen på Mountain Horse fokuserat på varje detalj under tillverkningen av högkvalitativa ridkläder och ridskor och på att kunna leverera dessa produkter till ryttare runt om i världen. Mountain Horse är ett svenskt företag som designar och tillverkar högkvalitativa ridkläder. De är världskända för sin innovativa designteknologi och sitt överlägsna textilsortiment för ryttare som vill ha funktionalitet kombinerat med stil.
153 artiklar
Köp Mountain Horse från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Ta ridningen ett steg längre med Mountain Horse snygga kläder och skor.

Mountain Horse grundades i Sverige 1988 under Lars Sjöwärds ledning. Lars skapade världens första vinterridstövlar och öppnade därmed dörren för märket Mountain Horse in till ridutrustningens värld. Lars designade hybrida ridskor och varma ytterkläder till sin unga dotter som skydd mot vädret. Han var fast besluten om att skapa varm utrustning för att göra hennes kalla ridturer till en behagligare upplevelse. Den otroliga kvaliteten på hans ridkläder och -skor är legendarisk. Det som en gång började som en enmansbutik är nu ett prestigefyllt märke som säljs i över 35 länder. Märket har stjärnrykte och produkterna är rena drömmen att ha på sig. Det unika utseendet på Mountain Horse kläder är klassiskt med en modern prägel. Genomtänkta detaljer i kombination med enastående hantverk gör kläder och skor från Mountain Horse till det ultimata valet av ridkläder.

Ridjackor och ridbyxor med stil

Snygga ridbyxor, västar och jackor från Mountain Horse smickrar ryttarens utseende med sina läckra detaljer. De helskodda ridbyxorna är mjuka och lyxiga med dramatisk stil och genomtänkta detaljer ända ner till söm och eleganta broderier. Ridbyxor som dessa ser fantastiska ut på en uppfriskande ridtur längs stranden om våren eller under en härlig galopp på landet. Färgglada ridstrumpor med hästar och snygga mönster ditt utseende extra stil och är perfekta för fritid eller i dina favoritstövlar från Mountain Horse. Prova de heltäckande ridoverallerna från Mountain Horse för snygg desig och värme för hästaktiviteterna på vintern. Känslan av ridkläder från Mountain Horse ger dina ridäventyr extra komfort och elegans.

Ridskor från Mountain Horse är omisskännliga. Det eleganta, bruna lädret på många av stilarna, som Serengeti Classic-stövlarna eller paddockskorna känns igen på sin höga kvalitet och genomtänkta detaljer och sömmar. Dessa iögonfallande stövlar och skor har ett unikt utseende som drar till sig blickarna vart du än går. Det vackra lädret i kombination med solida material ger ett utseende och glans som håller i många år. För tävling har Mountain Horse även ett brett sortiment av stövlar i svart läder av samma otroliga kvalitet. Tjocka, stabila sulor och slitstarkt gummi ger jodhpursen med stålhätta ett överlägset grepp under de lediga ridturerna eller arbetet i stallet. Slitstyrka och kvalitet går hand i hand när det gäller skor och stövlar från Mountain Horse.

Kvalitativ ridutrustning

Träns och annan utrustning är skapad med samma omtanke som ridkläderna. Det mjuka kvalitetslädret på utrustningen från Mountain Horse håller i många år med rätt vård. Tränsen har genomtänkta detaljer, medan sadelgjordarna i läder med sitt vackra hantverk sitter bra och säkert, samtidigt som de ger hästen ultimat komfort. Din häst kommer att glänsa med all snygg utrustning som pannband och tyglar medan du kan rida graciöst med ett par klassiska ridhandskar från Mountain Horse. Med Mountain Horse-utrustning från huvud till tå, kan du vara säker på att du och din häst har på sig det allra bästa.

Gör varje ridtur till ett äventyr med kvalitetsprodukter från Mountain Horse.