Spara 200 kr på alla order över 1000 kr ! Använd kod: HZXMAS Spara nu

×

Mountain Horse

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrera efter:
  • Filtrerad sökning
  • Kategori
  • Färg
  • Pris
Sortera efter:

Under nästan 30 år har personalen på Mountain Horse fokuserat på varje detalj under tillverkningen av överlägsna ridkläder och -skor och på att kunna leverera dessa produkter till ryttare runt om i världen. Mountain Horse är ett svenskt företag som designar och tillverkar högkvalitativa ridkläder. De är världskända för sin innovativa designteknologi och sitt överlägsna textilsortiment för ryttare som vill ha funktionalitet kombinerat med stil.

330 artiklar

Ta ridningen ett steg längre med Mountain Horse snygga kläder och skor.

Mountain Horse grundades i Sverige 1988 under Lars Sjöwärds ledning. Lars skapade världens första vinterridstövel och öppnade därmed dörren för märket Mountain Horse in till ridutrustningens värld. Lars designade hybrida ridskor och varma ytterkläder till sin unga dotter som skydd mot vädret. Han var fast besluten om att skapa varm utrustning för att göra hennes kalla ridturer till en behagligare upplevelse. Den otroliga kvaliteten på hans ridkläder och -skor är legendarisk. Det som en gång började som en enmansbutik är nu ett prestigefyllt märke som säljs i över 35 länder. Märket har stjärnrykte och produkterna är rena drömmen att ha på sig. Det unika utseendet på Mountain Horse kläder är klassiskt med en modern vridning. Genomtänkta detaljer i kombination med enastående hantverk gör kläder och skor från Mountain Horse till det ultimata valet av ridkläder.

Snygga ridbyxor, västar och jackor från Mountain Horse smickrar ryttarens utseende med sina läckra detaljer. De helskodda ridbyxorna är mjuka och lyxiga med dramatisk stil och genomtänkta detaljer ända ner till söm och eleganta broderier. Ridbyxor som dessa ser fantastiska ut på en uppfriskande ridtur längs stranden om våren eller under en härlig galopp på landet. Färgglada ridstrumpor med hästar och snygga mönster ditt utseende extra stil och är perfekta för fritid eller i dina favoritstövlar från Mountain Horse. Prova de heltäckande overallerna från Mountain Horse för snygg värme under hästaktiviteterna på vintern. Känslan av Mountain Horse ger dina ridäventyr extra komfort och elegans.

Skor från Mountain Horse är omisskännliga. Det eleganta, bruna lädret på många av stilarna, som Serengeti Classic-stövlarna eller paddockskorna känns igen på sin höga kvalitet och genomtänkta detaljer och sömmar. Dessa iögonfallande stövlar och skor har ett unikt utseende som drar till sig blickarna vart du än går. Det vackra lädret i kombination med solida material ger ett utseende och glans som håller i många år. För tävling har Mountain Horse även ett brett sortiment av stövlar i svart läder av samma otroliga kvalitet. Tjocka, stabila sulor och slitstarkt gummi ger jodhpursen med stålhätta ett överlägset grepp under de lediga ridturerna eller arbetet i stallet. Slitstyrka och kvalitet går hand i hand när det gäller skor och stövlar från Mountain Horse.

Träns och annan utrustning är skapad med samma omtanke som ridkläderna. Det mjuka kvalitetslädret på utrustningen från Mountain Horse håller i många år med rätt vård. Tränsen har genomtänkta detaljer, medan sadelgjordarna i läder med sitt vackra hantverk sitter bra och säkert, samtidigt som de ger hästen ultimat komfort. Din häst kommer att glänsa med all utrustning som pannband och tyglar medan du kan rida graciöst med de snygga ridhandskarna från Mountain Horse. Med Mountain Horse-utrustning från huvud till tå, kan du vara säker på att du och din häst har på sig det allra bästa.

Gör varje ridtur till ett äventyr med kvalitetsprodukter från Mountain Horse.

Läs mer