Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Muskler

Muskeltillskott för häst är perfekt för att hjälpa tävlingshästen att prestera sitt bästa på tävling eller träning och upprätthålla muskelmassa och styrka.

Dina filter:
27 artiklar

Tillskott för hästens muskler finns i en rad olika alternativ för att öka massa och styrka hos din tävlingshäst.

Öka hästens styrka och uthållighet och bygg samtidigt starka, slanka muskler. Alternativen för muskelbyggande tillskott från Horze är konstruerade för specifika behov. Att upprätthålla den rätta balansen av vitaminer, mineraler, örter, kolhydrater, albuminer och nukleotider bygger och reparerar muskler och stimulerar tillväxt och hälsa i kroppen. De kraftfulla näringsämnena i tillskotten för muskler fungerar väl med träning och en väl utformad foderstat, och ger din häst de bästa möjligheterna att utvecklas väl. Komplettera hästens foderstat med tillskott för muskler så ger du din häst allt de viktigaste han behöver för att utvecklas väl.

Tillskott för hästens muskler hjälper till att skapa nya muskelceller och främjar tillväxten.

Vitaminer särskilt utformade för att öka muskelmassan kombinerat med en noga utformad foderstat ökar hästens hälsa. Vid dräktighet, hård träning och kallt väder saknar hästen det väsentliga som krävs för att bygga muskelmassa och bibehålla en sund kropp. Genom att ge hästen tillskott som ökar E-vitamin med andra ingredienser såsom aminosyror och selen, kan hästen bygga friskare muskler, ben och mjukvävnad. En perfekt balans mellan tillskott och foderstat hjälper hästen att prestera på tävling och hålla sig frisk hemma i stall och hage.