Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Cavalor Muscle Force Em, 2 kg

Produkt-ID: 25497

kr 1.629,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg
Beskrivning

Beskrivning

Ökar muskelmassan och förbättrar atletisk prestationsförmåga genom att öka mängden av muskelceller. Synlig förbättring av musklerna inom 6 veckor.

Användningsområde

Det krävs en balanserad kombination av träning, motion och näring för att optimalt bygga upp tävlingshästens muskler och få dem att snabbt komma i form igen efter perioder av vila, reducerat arbete, lite träning eller sämre kondition. Cavalor Muscle Force ger snabbt märkbara resultat med en jämn muskelutveckling. Cavalor Muscle Force ger även goda resultat på unghästar som käver en ökad muskelutveckling.

Produktsammansättning och säkerhet

Cavalor Muscle Force är ett kosttillskott för näringsmässig återhämtning och /eller näringsstöd. Det innehåller nödvändiga näringsämnen som genom sitt känsliga inbördes förhållande, kraftfulla verkningssätt, biotillgänglighet och kvalitet stödjer den naturliga och snabba muskelutvecklingen utan att störa andra fysiska processer. Cavalor Muscle Force innehåller albumin, kolhydrater, mineraler, vitaminer, örter och nukleotider. Denna unika sammansättning av byggstenar och näringsämnen för muskelväxt ger en balanserad muskelutveckling och förebygger muskelskador efter intensivt arbete. Tack vare den unika sammansättningen i Cavalor Muscle Force och att det består av 100% naturliga ämnen och inte innehåller förbjudna ämnen för tävling används det mycket inom galopp/trav, westernridning, hoppning, dressyr och avel samt rekommenderas ofta av veterinärer.

Dosering

Tävlingshäst: 2-3 påsar (= 30 - 45 g) per djur per dag.

Ponny och fritidshäst: 2 påsar (=30 g) per djur per dag.

Ges i minst 5 veckor tills hästen är helt återställd. Maximal dos per djur per dag: 120 g (= 8 påsar).

För snabba resultat kan man ge dubbel dos (4-5 påsar/dag) under den första veckan.

Förpackning

Hink innehållande 2 kg.

FAQ

Är det någon idé att ge min häst Cavalor Muscle Force då den inte tränas?

Det bästa resultatet uppnås vid administrering av Cavalor Muscle Force i kombination med träning. Cavalor Muscle Force har dock även effekt på otränade hästar.

Vad skiljer Cavalor Muscle Force från liknande produkter?

I motsättning till andra produkter innehåller inte Cavalor Muscle Force Gamma Oryzanol och kan därför tryggt användas under tävling utan att förlora sin effekt. Cavalor Muscle Force ger en unik proportionell muskelväxt till skillnad från liknande produkter.

Hur lång tid tar det innan man kan se effekten av Cavalor Muscle Force?

Ett maximalt resultat kan ses efter en 45-dagars period. Effekten varar i ca 3-4 månader. Vid behov kan tillskottet ges igen efter 2-3 månader.

Hur kan jag optimera administreringen av Cavalor Muscle Force?

Enligt vår erfarenhet uppnås en optimal effekt av Cavalor Muscle Force om Cavalor Hepato Liquid som inledning till administrering av Cavalor Muscle Force.

Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Monica Bader
0 Gillar

Jag är helt nöjd med Cavalor Muscle Force! Min 7 år gamla vallak älskar det (normalt, jag är lite menad) Jag har redan märkt en betydande skillnad i ridning efter några dagar! Han var riktigt avslappnad från början och mycket smidig och glad ridning! Nu när jag nästan har slutfört komplementet. Efter att ha hinkat-jag anser att han har ökat Musuklatur betydligt! Jag kommer definitivt att använda produkten i framtiden!

0 Gillar

Jag är helt enkelt stolt över Cavalor Muscle Force! Min vallak, som vanligtvis är en väldigt picky eater, älskar den. Efter bara några dagars matning märkte jag skillnaden när jag åkte på honom. Vilket nöje han har blivit att rida - super avslappnad, väldigt smidig och glad under sadeln! Jag kommer definitivt att fortsätta använda den här produkten.

0 Gillar

Vilken fantastisk produkt. Jag testade den på min sto. Stoet hade en korrekt byggnad men saknade några muskler i hennes nacke och i hennes bakkropp. Förra året såg hon uppriktigtvis inte så bra ut. Nu kommer folk för att fråga mig vad jag har förändrat, för hon är verkligen muskulös. Jag känner också att hon hoppar med mer kraft. Definitivt rekommenderat!

har testat på 3 olika hästar, helt fantastisk!
0 Gillar

har sett markant skillnad på tre av tre hästar, jag tycker den är helt fantastisk!!

Muskelkraft
0 Gillar

Produkten har en god acceptans, men för mig är den saknade zw. Mycket allmän sammanfattning (aminosyror, socker ...) en anledning att inte köpa den till mina hästar, för jag vill veta mer exakt vad som ingår.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.