10 % rabatt på allt inom Klippning och trimning!
Spara nu

Trikem Vimital E-Plus, 1000g

kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Beskrivning

Beskrivning

med tillskott av aminosyror och selen Komplett E-vitamintillskott med selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen. Innehåller Lysin och metionin som är viktiga essentiella aminosyror som bl a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader. Selen, zink och mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och uppbyggnad av muskler.


ANVÄNDNING


E-vitamin har stor betydelse för att hästens muskelfunktion. Brist uppstår lätt vid kyla, foderbyten och dräktighet. Påverkar prestationsförmåga och uthållighet samt bidrar till hästens välmående. E-vitamin påverkar även blodtillförseln till musklerna genom att vara en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen. Ensilerat hö är oftast fattigare på E-vitamin då syrorna vid ensileringsprocessen bryter ner vitaminen

DOSERING


30 ml/dag till stor häst (550 kg). Räcker i 50 dagar per kg. Övriga i proportion till kroppsvikt eller enligt veterinärs föreskrift.

INNEHÅLL per dos (20g)


  • E-vitamin 500 mg
  • Selen (selenmethionin 2 mg
  • Mangan (kelaterad) 1 mg
  • Zink (kelaterad) 1 mg
  • Lysin 1000 mg
  • Methionin 1000 mg

Produkt-ID: 25758

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lagts till i kundvagnen
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.