SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Trikem Vimital E-Plus, 1000g

Produkt-ID: 25758

kr 309,00
(Priset inkluderar moms)
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Välj storlek Storleksguide
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
kr 309,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Vimital E-Plus, 1000g
Beskrivning

Beskrivning

med tillskott av aminosyror och selen Komplett E-vitamintillskott med selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen. Innehåller Lysin och metionin som är viktiga essentiella aminosyror som bl a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader. Selen, zink och mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och uppbyggnad av muskler.


ANVÄNDNING


E-vitamin har stor betydelse för att hästens muskelfunktion. Brist uppstår lätt vid kyla, foderbyten och dräktighet. Påverkar prestationsförmåga och uthållighet samt bidrar till hästens välmående. E-vitamin påverkar även blodtillförseln till musklerna genom att vara en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen. Ensilerat hö är oftast fattigare på E-vitamin då syrorna vid ensileringsprocessen bryter ner vitaminen

DOSERING


30 ml/dag till stor häst (550 kg). Räcker i 50 dagar per kg. Övriga i proportion till kroppsvikt eller enligt veterinärs föreskrift.

INNEHÅLL per dos (20g)


  • E-vitamin 500 mg
  • Selen (selenmethionin 2 mg
  • Mangan (kelaterad) 1 mg
  • Zink (kelaterad) 1 mg
  • Lysin 1000 mg
  • Methionin 1000 mg
Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

the best product with vit E & selenium
0 Gillar

è il miglior prodotto con vitamina E e selenio che io abbia mai mai provato. e ne ho provati di tante marche. Il miglior rapporto qualità prezzo. Anche perché per un cavallo in lavoro medio basta metà della dose consigliata. Ottimo!!!

Storlek: Normal
Super nöjd
0 Gillar

Då min gamla häst va sne musklad när ja köpte honom för ett år sedan testade ja denna o såg resultat redan efter en månad. Kan varmt rekommendera denna värd varenda krona

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.