Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Karlslund remontnosgrimma, 4 rows kristaller

Produkt-ID: 10256

kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
Karlslund remontnosgrimma, 4 rows kristaller
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund remontnosgrimma, 4 rows kristaller
Beskrivning

Beskrivning

4 rader kristaller


Genomsnittligt betyg
1.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte hela näsbältet
0 Gillar

Det var inget att säga att det bara var halva näsbältet, det finns inget bälte att gå över halsen. Kan du köpa den halsdelen någonstans? Om inte, det var mycket bortkastat, för jag har inga näsband som kan delas så. Bortsett från detta var näsbältet fantastiskt. Tycker också att det är dyrt eftersom det bara är en del av näsrymmen, inte hela.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.