Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Sprenger kimblewick, rostfritt stål

Produkt-ID: 13465

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger kimblewick, rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Fungerar ungefär som ett pelhambett. Det rids med två tyglar och en kindkedja sätter extra tryck på hästens nacke. Trycket är dock avsevärt mindre på grund av de D-ringsformade skänklarna.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Efter att beställningen för er alla gick bra fick jag ett e-postmeddelande om det förväntade datumet, inte till mitt hem utan ett postkontor 10 km. bort. Det förvånade mig lite eftersom det bara var lite bett och posten har levererat paket till min adress tidigare. Jag kunde följa att föremålet skickades från Nederländerna och skulle vara på postkontoret två dagar efter, men fick inget meddelande från posten Danmark om varan, så jag var tvungen att kontakta dig för att få leveranspapper. Så tyvärr kan jag INTE komma med 5 stjärnor utan 2,5

Fantastiskt bett!
0 Gillar

Denna bit rekommenderas verkligen! Särskilt om du har en något styv häst. Använde den på min när han var extremt het och nästan instoppbar på promenader och i allmänhet i trav och galopp. Det är väldigt starkt om det hamnar i fel händer, men annars en otroligt bra tugga. Har aldrig använt två tyglar på detta, och bör inte heller användas två tömmar på det, som anges i beskrivningen. Tre styrkor i denna bit, där själva bitterheten är den mildaste, det övre hålet i mitten och det nedre hålet det starkaste. Gillar detta oerhört bra, eftersom du kan ha det mildaste i första hand och snarare växla till starkare på vägen om det blir för mjukt.

Bra bit, trottoarkedja krok men nedslående
0 Gillar

Frakten gick snabbt och enkelt. Protesen är exakt som på bilderna. Tyvärr, med en (för mig, ganska stor) brist: den levereras med hakedja, var denna redan fäst vid höger krok, som är gjord så tät att du inte kan komma ur kedjan utan att böja den med verktyg för att justera den , Kroken är öppen på artikelbilden. Eftersom kedjan också är väldigt lång får jag dem för min stora sto som knappt passar och inte jämnt fördelade. För att kunna använda biten så optimalt måste jag förmodligen ansluta mig.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.