Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Global Herbs Flax Oil 1 l

Produkt-ID: 321461

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Global Herbs Flax Oil 1 l
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Global Herbs Flax Oil 1 l
Beskrivning

Beskrivning

Linfröolja är en välkänd källa av viktiga omegaoljor. Linfrö har naturligt hög andel omega-3 vilket är bra för hud, immunförsvar och smidighet. Produkten behöver inte användas dagligen för att kunna utnyttja fördelarna. Ge vid behov.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Linolja FLAXOIL
0 Gillar

Appetitprodukt som används på äldre hästar som ett förebyggande botemedel av vintrarna Bevisade resultat, gjord hår tillhandahållen, mjuka och friska fötter, bra genomgång, god energi under denna lopp på 4 månader i sina dagliga ransoner blandade med äpplen och morötter. Bota att jag kommer att förnya eftersom jag uppskattar mina hästar jag rekommenderar!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.