Köp Global Herbs Garlic Granules 800 g | horze.se

Garlic Granules 800 g

kr 169,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20 % Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15% rabatt. Köp för 700kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 14.06.2021.
Global Herbs Garlic Granules 800 g
Global Herbs Garlic Granules 800 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Global Herbs Garlic Granules 800 g
Beskrivning

Beskrivning

Användbart mot flugor, för andning, hudförhållanden och parasitkontroll, är mycket prisvärt och ger dina hästar en bra behandling varje dag du utfordrar med det. Hästar tycker om smaken av strimlad torkad vitlök. När vitlöken krossas och snabbtorkas med rötter och skal, bibehålles all värdefull näringskvalitet till slutprodukten. Vitlöken i vår produkt har mycket höga nivåer av växtkemikalier som behövs för att få de resultat du vill ha.


Produkt-ID: 321465

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning