Köp Global Herbs Seaweed 1.5 kg | horze.se

Seaweed 1.5 kg

kr 97,30
kr 139,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20 % Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15% rabatt. Köp för 700kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 14.06.2021.
Global Herbs Seaweed 1.5 kg
Global Herbs Seaweed 1.5 kg
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 22 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Global Herbs Seaweed 1.5 kg
Beskrivning

Beskrivning

Att utfodra med tång är ett bra sätt att tillhandahålla spårämnen, vilka saknas i betesmark och koncentrat. Använd med vår SupaHoof-formula för god hovkvalitet. Hästar som inte tränas hårt behöver endast komplettera på underhållsnivå.


Produkt-ID: 321504

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning