Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Hilton Herbs Herb Power, 1 kg

Produkt-ID: 303773

kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Hilton Herbs Herb Power, 1 kg
Beskrivning

Beskrivning

Året runt tillskott för hästar och ponnyer.


Hilton Herbs Herb Power är ett utmärkt dagligt växtbaserat tillskott för din häst, som innehåller tång (kelp), nässla, kalendula, snärjmåra och sex andra av naturens mest effektiva växter, sammanförda i en omsorgsfullt formulerad växtbaserad blandning. Använd Herb Power som ett dagligt tillskott för att säkerställa att din häst får det bästa som naturen har att erbjuda, och för att bibehålla optimal hälsa året runt.


Teknisk beskrivning:


Innehåll:
Ringblomma, nässelblad, snärjmåra, mjölktistelfrö, älggräsört, nyponskal, grönmynta, maskrosblad, kardborrot, kelp.


Användning:


Dosering:
Hilton Herbs Herb Power bör ges tillsammans med foder dagligen, om möjligt med uppdelning av den erforderliga mängden vid två tillfällen.
Upp till 127 cm: 1 mått dagligen.
128 cm - 147 cm: 2 mått dagligen.
148 cm - 157 cm: 3 mått dagligen.
158 cm - 167 cm: 4 mått dagligen.
Från 168 cm och däröver: 4-5 mått dagligen.
Mängden örter du behöver ge är i allmänhet beroende av höjden på din häst, med viss hänsyn för typ. Mängden örter som läggs till i hästens eller ponnyns foder kan ökas något eller minskas beroende på omständigheterna. Mycket ofta kan en lägre underhållsdos vara tillräcklig för en häst eller ponny som kommer att utfodras med örterna på lång sikt. Kom ihåg att alla hästar och ponnyer är individer, precis som människor.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.