Köp HorseMaster Goferval Fourchette, strålvård 250 g | horze.se

Goferval Fourchette, strålvård 250 g

kr 369,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Goferval Fourchette, strålvård 250 g
Beskrivning

Beskrivning

hovvård.


GOFERVAL FOURCHETTES är rätt hovbalsam att välja för reparation av ihålig hovvägg, spruckna och sköra hovar samt känsliga sulor.GOFERVAL FOURCHETTES fungerar utmärkt som förebyggande hovvård mot stengalla, spruckna och sköra hovar samt hård stråle vid vått underlag. Egenskaper:GOFERVAL FOURCHETTES återställer kvaliteten på stråle, sula och horn.GOFERVAL FOURCHETTES innehåller trätjära med uttorkande egenskaper.Pikrinsyra bekämpar bakterieinfektioner.Terpentinolja har sammandragande och desinfekterande egenskaper.Honungen främjar ärrbildning och återbildning av mjukvävnad på sår.


Teknisk beskrivning:


Enbärolja, pikrinsyra, honung, kopparsulfat, svavel, järnsulfat, terpentin, vaselin.


Produkt-ID: 302350

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning