Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze hovpensel

Produkt-ID: 26173

kr 49,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hovpensel
Beskrivning

Beskrivning

Hovpensel


Teknisk beskrivning:


Material: plast, syntetisk borst.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra objekt att ha !! Mycket användbart!
0 Gillar

Jag köpte den här polska borsten och behållaren för att hålla min venetterpentin i. Terpentinen som jag köpte hade inte en borsttopp så jag använde en separat borste och det gjorde ett enormt röran. Det var billigt så jag bestämde mig för att kasta in den med en beställning. Jag är faktiskt imponerad av det. Fin kvalitet, lätt att använda, bara tillräckligt stor men inte för stor så det passar lätt i min bagageutrymme. Det enda jag inte tycker om det är det långa borsthandtaget. Jag skar det ner med en sax och det var perfekt. Har använt i ungefär en månad och det fungerar bra.

Mycket praktisk ms brist på flexibilitet
0 Gillar

Borsta för stel, ms supersystem att lagra. För att i tid se produktens soliditet

Släpp dig så småningom.
0 Gillar

Var lite styv till en början, men återhämtade mig efter att ha använt den några gånger. Nu är jag väldigt nöjd med köpet, men ibland är det svårt att öppna - fyll inte det upp till toppen med oljan.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.