Köp Stassek Equistep Hovolja med borste, 450 ml | horze.se

Equistep Hovolja med borste, 450 ml

kr 169,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: MIDWEEK
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.04.2021.
Mörkgrön Stassek Equistep Hovolja med borste, 450 ml stassek
Stassek Equistep Hovolja med borste, 450 ml
Stassek Equistep Hovolja med borste, 450 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equistep Hovolja med borste, 450 ml
Beskrivning

Beskrivning

Hovolja med olja av lagerblad, Aloe Vera och lanolin.

Synlig förbättring efter bara tre dagar!

EquiSTEP skyddar - vårdar - återskapar - förstärker - främjar hovtillväxten.

Inom bara 3 dagars applicering kommer du att märka skillnaden! EquiSTEP återskapar och stärker tillförlitligt och snabbt hela hoven. EquiSTEP Hovolja bibehåller optimal hovfukt, torra hovar blir elastiska och fasta igen. Detta gör EquiSTEP till den perfekta vårdande produkten för såväl torra och spröda, som för mjuka, smuliga och svaga hovar. Den dagliga användningen av EquiSTEP löser hovproblem som till exempel sprickor, flisor och skadade hovstrukturer, förlänger tiden som hoven behåller skor på och förhindrar infektion, röta och förruttnelse. Dess utmärkta vårdande ämnen tränger djupt in i hovens horn ut till vita linjens vävnader och förser effektivt hoven med naturlig aminosyra och värdefull mineral.

EquiSTEP sätter inte igen porerna utan tillåter hovens horn att andas naturligt. EquiSTEP hjälper till att hovens horn kan behålla sin naturliga barriärfunktion mot dålig yttre påverkan och bakterier. Lagerbladoljan främjar dessutom hovtillväxten. Resultatet blir en frisk hov med en icke-klibbig och glänsande finish.

Häst och ryttare kommer att bli glada - hovslagaren kommer att bli förvånad!

Produkt-ID: 25378

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.8 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Köp också

Totalpris:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning