Oljor & balsam

Oljor & balsam

Hästolja behandlar hudproblem och ger pälsen en god doft. Hästbalsam kan lindra och öka komforten på känsliga områden utan att irritera.
1 artiklar

Köp Oljor & balsam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Hästoljor kan eliminera irritation från insektsbett.

Det är klokt att välja rätt olja för att lindra och lugna irritationer från till exempel solbränna, insektsbett och andra olägenheter. Oljor är utformade för att lindra klåda och hjälper hästar att läka från smärtsamma insektsbett och annat som irriterar. Applicera oljan på områden med irritation och håravfall, vilket kan förbättra läkningstiden och lugna hästens känsliga hud. Balsam lindrar klåda och kan förkorta läkningstiden eftersom den minskar hästens naturliga reaktion att klia och bita på det drabbade området.

Hästbalsam bibehåller de naturliga oljorna och balansen i päls och hud, och främjar en sund läkning.

Genom att återställa balansen till pälsrötterna och förbättra frisk hud minskar irritation vilket annars kan leda till pälsavfall. Lugnande fuktighetskräm gör det bekvämt för hästen och återger huden den rätta biologiska balansen. Spraya eller applicera en lotion på det drabbade området och förhindra irritation och håravfall samt främja läkning av sår.