Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Cavalor Star Shine, 500 ml

Produkt-ID: 25618

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Star Shine, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

Långtidsverkande pälsglans som får din häst att glänsa.

FAQ:
Hur får man bäst volym och glans på svansen? Tvätta svansen först med Equi Wash, därefter spreja på Cavalor Star Shine. Behöver man applicera Cavalor Star Shine dagligen? Nej, Cavalor Star Shine är en produkt av hög kvalitet med en effekt som varar i genomsnitt i 5 dagar. Innehåller Star Shine silikon? Cavalor Star Shine innehåller silikonbaserade organiska polymer. Detta gör den mindre aggressiv än syntetiska silikoner. Det är höst troligt att en svans/man-produkt utan silikon inte fungerar ordentligt.


Användning:


Mot tovor: Spreja Cavalor Star Shine på manen och svansen och låt torka. Kamma ut. Som pälsglans: Spreja på pälsen och låt torka. Massera in med en ulltrasa. Användningsområde: Cavalor Star Shine är en långtidsverkande pälsglans med en unik, behaglig doft. Cavalor Star Shine får hästens päls att glänsa som en äkta stjärna på tävlingsbanan. Hästens man och svans förblir tovfri under ca en veckas tid. Förpackning: 500 ml.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Luktar himmelska
1 Gillar

Denna glans luktar helt himmelsk och det fungerar super bra. Flockarna upplöses omedelbart och samtidigt blir svansen mjuk. Digger den här!

Rekommenderas!
1 Gillar

Fixar trasslar på nolltid och håller sig väl i tid, både lukt och effekt! Rekommenderas starkt! :-)

Lockigt hår?
1 Gillar

Höstvindar och drakar testar hästens svans och borste. Nästan allt har prövats, men jag har hittat den mest effektiva Cavalor Star Shine. Han är verkligen lätt att borsta och daglig sprutning är onödig. Dessutom har rengöringssprayen en behaglig doft som också ökar komforten. Tidigare fick jag en gemensam order från en återförsäljare, men det är fantastiskt när Horze har lagt till den i produktfamiljen. Med Star Shine justerar jag tid och ansträngning utan att offra ett bra resultat.

stjärna lyser
0 Gillar

Jag har en svart häst med mycket tjock lång man och en mycket tjock gata, när jag upptäckte stjärnglans var jag helt lycklig, min häst har aldrig stått så vackert glansig under hösten och vintermånaderna utan att tvätta sin man och svansar är också väldigt glänsande och superlätt att borsta igenom, så för mig en 10+

0 Gillar

Jag har använt Cavalor® Star Shine länge! Jag har alltid varit mycket nöjd med produkten och använder den vid varje tävling och inspektion. Nu har jag kunnat testa den nya Cavalor® Star Shine och den fungerar ännu bättre och längre! Hur Cavalor® hanterar det: ingen aning men det fungerar verkligen mycket bättre! Det känns också trevligare, mina händer brukade vara feta från sprayen, men det är verkligen inte längre fallet. Även med min häst känns det trevligt och torrt och inte oljigt alls. Efter att ha använt Cavalor® Star Shine kan jag enkelt kamma min hästsvans i några dagar utan att behöva lossa den. Produkten har också en långvarig effekt på pälsen. Perfekt för att få hästar att lysa över hela kroppen för en tävling eller inspektion!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.