Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivning

Beskrivning

CCOWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ reder ut alla typer av hårknutor, trassel och dreadlocks omedelbart, hur svårskött håret än må vara. Silkesproteinet i COWBOY MAGIC® DETANGLER™ & SHINE ger håret en strålande lyster efter borstning. Vårdande, innehåller varken vatten eller alkohol, och torkar inte ut håret. COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ håller smuts, damm och sand borta och ger en lyster som varar längre. Produkten är inte oljig. Den tränger in under ytan och återställer fuktigheten samtidigt som den stärker håret och gör det mjukt och ger det en naturlig lyster. Detta är en skönhetsprodukt av högsta kvalitet och den fungerar bra på människor också. VARNING: Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn om inte produkten används under uppsikt av vuxen. Lättantändlig. Håll borta från öppen eld..


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Detta är absolut bland det bästa som finns på marknaden! När man väl har provat detta kommer man aldrig använda något annat, reder ut alla precis alla tovor.

0 Gillar

Fantastisk produkt, särskilt om din häst är rädd för sprayen, detta superalternativ. Observera att om du använder det mycket är de större storlekarna mycket billigare. Trevligt och praktiskt format detta rör, också att ta med dig.

Suveränt!
0 Gillar

Trodde först inte på detta, men så fel jag hade. Helt fantastiskt medel. Reder ut toviga shettisdreads och fixar isisfluffet som ingenting. Väl värd investering. Stort plus; fungerar i verkligt kyliga temperaturer! :-)

Helt fantastisk produkt.
0 Gillar

Har 3 hästar, de 2 med mycket kraftfulla svansar, jag får alltid glansspray för dem. Köpte sedan Cowboy Magic Detangler & Shine och gör skillnad mellan denna produkt och glansstång. Mycket lite att använda, jag får den i handflatan och gnuggar i händerna så att den distribueras och sedan låter jag svansen glida genom fingrarna. Efteråt är det väldigt lätt att träna, även 3 dagar efter att svansen är lätt att träna. Spray är här nu och Cowboy Magic Detangler & Shine är den föredragna produkten. Och när det erbjuds är det ett bra pris :-)

topp
0 Gillar

Tar bort håret mycket bra, behöver bara en liten droppe, varar mycket länge. Lämnar manen och svansen mycket ljus och inte fet. Kan också användas på oss. Resultat topp!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.