Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivning

Beskrivning

CCOWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ reder ut alla typer av hårknutor, trassel och dreadlocks omedelbart, hur svårskött håret än må vara. Silkesproteinet i COWBOY MAGIC® DETANGLER™ & SHINE ger håret en strålande lyster efter borstning. Vårdande, innehåller varken vatten eller alkohol, och torkar inte ut håret. COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ håller smuts, damm och sand borta och ger en lyster som varar längre. Produkten är inte oljig. Den tränger in under ytan och återställer fuktigheten samtidigt som den stärker håret och gör det mjukt och ger det en naturlig lyster. Detta är en skönhetsprodukt av högsta kvalitet och den fungerar bra på människor också. VARNING: Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn om inte produkten används under uppsikt av vuxen. Lättantändlig. Håll borta från öppen eld..


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Detta är absolut bland det bästa som finns på marknaden! När man väl har provat detta kommer man aldrig använda något annat, reder ut alla precis alla tovor.

Suveränt!
0 Gillar

Trodde först inte på detta, men så fel jag hade. Helt fantastiskt medel. Reder ut toviga shettisdreads och fixar isisfluffet som ingenting. Väl värd investering. Stort plus; fungerar i verkligt kyliga temperaturer! :-)

Går aldri tilbake til showshine!
0 Gillar

heter ikke magic for ingen ting! mitt første møte med denne var rundt en stor utstilling hvor jeg skulle klargjøre flere hester til showet. og har aldri sett meg tilbake siden! Showshine er ikke litt brukelig etter å ha prøvd Cowboy magic sin detangler gel. Bruker den i man og hale på min veldig hårfarge ponni som får tugger ekstremt lett, men ikke med denne! bruker den og på min ridehest som har lang og pistrete man og hale som alltid har en kvist eller fem sittende fast, men denne er gull!

Jolanta
0 Gillar

I have been looking for something like this for ages!!! Finally I have a hope my mini schnauzer pet will be free of tangles, non greasy,silky works as it says on the package, brilliant product!

Fantastisk produkt
0 Gillar

Drøy i bruk, super effektivt. Man og hale blir fløyelsmyk. Anbefales

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.