FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Softgrip man- och svansborste
kr 79,00
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivning

Beskrivning

CCOWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ reder ut alla typer av hårknutor, trassel och dreadlocks omedelbart, hur svårskött håret än må vara. Silkesproteinet i COWBOY MAGIC® DETANGLER™ & SHINE ger håret en strålande lyster efter borstning. Vårdande, innehåller varken vatten eller alkohol, och torkar inte ut håret. COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ håller smuts, damm och sand borta och ger en lyster som varar längre. Produkten är inte oljig. Den tränger in under ytan och återställer fuktigheten samtidigt som den stärker håret och gör det mjukt och ger det en naturlig lyster. Detta är en skönhetsprodukt av högsta kvalitet och den fungerar bra på människor också. VARNING: Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn om inte produkten används under uppsikt av vuxen. Lättantändlig. Håll borta från öppen eld..


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älskar den här produkten
0 Gillar

Det är en otroligt bra produkt för när du måste fläta till exempel hästar. Det är riktigt bra innan man borstar man och svans, eftersom det är bra att låta borsten rinna lätt igenom. Du behöver inte använda mycket av produkten, vilket är riktigt coolt

Dyrt, men fungerar verkligen
0 Gillar

Det finns massor av säljare av ormoljor som lovar jorden. Cowboy Magic Detangler är inte billig och gör stora anspråk. Är de trovärdiga? Min sto har en trasslig svans, hon är rörig, och gillar verkligen inte att trasslarna borstas ut. Sax kan ha varit vägen att rensa upp hennes svans. Några matskedar detangler gnuggas in i knutarna, och de börjar detangling bara genom att gnugga ihop händerna över dem. Färgade mattade klyftor glider isär. Det känns bra på gång, luktar bra och gör verkligen detangler. Några sessioner med detta och vi har nu en härlig dematterad svans som lätt kan borsta igenom. Dyrt, ja, men inte ormolja och fungerar definitivt som beskrivet.

Fantastisk produkt
0 Gillar

Väl använda, supereffektiv. Man och svans blir sammetiska. rekommenderas

Jolanta
0 Gillar

Jag har letat efter något liknande i evigheter !!! Äntligen hoppas jag att mitt mini schnauzer husdjur kommer att vara fritt från fliror, icke oljiga, silkeslen fungerar som det står på paketet, lysande produkt!

Gå aldrig tillbaka till showen!
0 Gillar

kallas inte magi för ingenting! mitt första möte med detta var runt en stor show där jag skulle förbereda flera hästar för showen. och har aldrig sett tillbaka sedan! Showshine är inte lite användbart efter att ha provat Cowboy magi detangler gel. Jag använder den i man och svans på min hårfärgponny som tuggas extremt lätt, men inte med den här! använd den och på min ridhäst som har en lång och förbannad man och svans som alltid har en kvist eller fem fast, men den här är guld!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.