Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL

Produkt-ID: 25655

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
Beskrivning

Beskrivning

CCOWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ reder ut alla typer av hårknutor, trassel och dreadlocks omedelbart, hur svårskött håret än må vara. Silkesproteinet i COWBOY MAGIC® DETANGLER™ & SHINE ger håret en strålande lyster efter borstning.

Vårdande, innehåller varken vatten eller alkohol, och torkar inte ut håret.

COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ håller smuts, damm och sand borta och ger en lyster som varar längre. Produkten är inte oljig.

Den tränger in under ytan och återställer fuktigheten samtidigt som den stärker håret och gör det mjukt och ger det en naturlig lyster. Detta är en skönhetsprodukt av högsta kvalitet och den fungerar bra på människor också.

VARNING: 

Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn om inte produkten används under uppsikt av vuxen. Lättantändlig. Håll borta från öppen eld.

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Detta är en typ av "show sheene". Luktar väldigt bra av rosor och mycket effektivt. Rekommenderas starkt

Levererad produkt att leta länge !!
1 Gillar

Detta är den första typen av show-glansprodukt jag har provat och är väldigt nöjd med den. Hästen har en mycket fula man och svans, efter att ha använt den en gång i mannen och svansen maler jag nu flockar och spenderar länge med att borsta flockarna. Det drar nästan hela tiden fingret genom att du och svansen ser ny pensel då. Kommer inte att pröva något annat som lovar detsamma. Extra plus med det är att det luktar bra och stannar länge i mannen och svansen.

cowboy magi
0 Gillar

Jag är väldigt nöjd med Cowboy Magic-produkter. Jag kommer att köpa om och om igen.

Recension av detangler och glans av cowboy magi
0 Gillar

Jag har bara goda erfarenheter av den här produkten och jag älskar den. Det är superlätt att använda i hästens kappa och man / svans. Det är av god kvalitet och varar länge. Det borde vara lite ofta till en början men så småningom behöver jag bara använda lite var tredje vecka. Kan bara rekommendera det :-)

Perfekt till våran corgi
0 Gillar

Vi har en corgi cardigan vars päls behöver borstas ofta och han fäller något extremt. Vi har använt det här schampot den senaste tiden och skillnaden på pälsen nu i jämnförelse med andra schampo vi använt är otrolig. Pälsen blir så mjuk och fin. Lättare att borsta och torkar MYCKET snabbare!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.