JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL

Produkt-ID: 25655

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Softgrip man- och svansborste
kr 79,00
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
Beskrivning

Beskrivning

CCOWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ reder ut alla typer av hårknutor, trassel och dreadlocks omedelbart, hur svårskött håret än må vara. Silkesproteinet i COWBOY MAGIC® DETANGLER™ & SHINE ger håret en strålande lyster efter borstning.

Vårdande, innehåller varken vatten eller alkohol, och torkar inte ut håret.

COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ håller smuts, damm och sand borta och ger en lyster som varar längre. Produkten är inte oljig.

Den tränger in under ytan och återställer fuktigheten samtidigt som den stärker håret och gör det mjukt och ger det en naturlig lyster. Detta är en skönhetsprodukt av högsta kvalitet och den fungerar bra på människor också.

VARNING: 

Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn om inte produkten används under uppsikt av vuxen. Lättantändlig. Håll borta från öppen eld.

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfekt till våran corgi
0 Gillar

Vi har en corgi cardigan vars päls behöver borstas ofta och han fäller något extremt. Vi har använt det här schampot den senaste tiden och skillnaden på pälsen nu i jämnförelse med andra schampo vi använt är otrolig. Pälsen blir så mjuk och fin. Lättare att borsta och torkar MYCKET snabbare!

Fantastisk produkt
0 Gillar

Jag har provat många detanglerprodukter, men ingen har fungerat så bra. Med Cowboy Magic fungerar det som magi endast med en liten mängd. Det detangler även de tuffaste knutarna på några sekunder. Det är dyrare än andra detanglers, men jag tror att det är värt vartenda öre, eftersom produkten gör som den säger att den gör .... så besparingar på lång sikt istället för att köpa andra nolliga detanglers som inte fungerar ... och slösa bort din pengar.

Recension av detangler och glans av cowboy magi
0 Gillar

Jag har bara goda erfarenheter av den här produkten och jag älskar den. Det är superlätt att använda i hästens kappa och man / svans. Det är av god kvalitet och varar länge. Det borde vara lite ofta till en början men så småningom behöver jag bara använda lite var tredje vecka. Kan bara rekommendera det :-)

Levererad produkt att leta länge !!
1 Gillar

Detta är den första typen av show-glansprodukt jag har provat och är väldigt nöjd med den. Hästen har en mycket fula man och svans, efter att ha använt den en gång i mannen och svansen maler jag nu flockar och spenderar länge med att borsta flockarna. Det drar nästan hela tiden fingret genom att du och svansen ser ny pensel då. Kommer inte att pröva något annat som lovar detsamma. Extra plus med det är att det luktar bra och stannar länge i mannen och svansen.

1 Gillar

Detta är en typ av "show sheene". Luktar väldigt bra av rosor och mycket effektivt. Rekommenderas starkt

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.