Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL

Produkt-ID: 25656

kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL
kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL
Beskrivning

Beskrivning

CCOWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ reder ut alla typer av hårknutor, trassel och dreadlocks omedelbart, hur svårskött håret än må vara. Silkesproteinet i COWBOY MAGIC® DETANGLER™ & SHINE ger håret en strålande lyster efter borstning.

Vårdande, innehåller varken vatten eller alkohol, och torkar inte ut håret.

COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ håller smuts, damm och sand borta och ger en lyster som varar längre. Produkten är inte oljig.

Den tränger in under ytan och återställer fuktigheten samtidigt som den stärker håret och gör det mjukt och ger det en naturlig lyster. Detta är en skönhetsprodukt av högsta kvalitet och den fungerar bra på människor också.

VARNING: 

Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn om inte produkten används under uppsikt av vuxen. Lättantändlig. Håll borta från öppen eld.

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

cowboy magi detangles och glans
0 Gillar

Jag är den lyckliga ägaren till två irländska kolvor och de har, som rasen måste ha, verkligen mycket hår, både på ben och svans, håret är starkt och vanligtvis svårt och mycket tidskrävande att fixa, men med cowboy magi detangles och glans, Det har blivit lättare och snabbare att få kontroll över allt hår, jag har naturligtvis provat många andra produkter, men jag tror att cowboy magi detangler glans är ett bra köp, jag ser fram emot att prova de andra produkterna i serien. PS det är lite dyrt, tror jag.

Otroligt!
0 Gillar

Väl tvingat att erkänna att det är lite dyrt men en liten mängd i handflatan räcker verkligen för att behandla en stor mängd hästhår (jag har ett heltal med hår i oändlighet), c är förvånande!

fantastiskt
0 Gillar

Cowboy Magic detangles är en fantastisk produkt. Svansarna blir silkeslen och lätta att ta bort. Endast en liten mängd som gnuggar in gör underverk. Älskar det särskilt när du har en vit häst.

Häpnadsväckande!
0 Gillar

En fantastisk produkt som faktiskt rensar till och med den mest fluffiga borsten och svansen på ett ögonblick och lämnar håret glatt. Honom kommer att hålla sig klar under lång tid!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.