Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Sectolin EquiShine Lavendel, 1000 ml

Produkt-ID: 300633

kr 169,00
(Priset inkluderar moms)
Sectolin EquiShine Lavendel, 1000 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin EquiShine Lavendel, 1000 ml
Beskrivning

Beskrivning

Equishine Lavender är en utredande pälsglans för hästar. Equishine är effektiv i mer än 12 dagar. Equishine ger hårrem, man och svans en fin lyster under den här tiden. Equishine är smutsavvisande och tvättas enkelt bort med schampo. Equishine har inte någon inverkan på salvor.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra saker !
0 Gillar

Jag köpte den för att fylla på en gammal flaska skikt glans spray och det är ännu bättre att de ursprungliga grejerna! luktar härligt och gör jobbet! du får dubbelt så mycket som de flesta sprayflaskor och dess billigare också, rekommenderas starkt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.