SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

CROWN "Azzaro" pannband

Produkt-ID: 311188

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
CROWN "Azzaro" pannband
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
CROWN "Azzaro" pannband
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
CROWN "Azzaro" pannband
Beskrivning

Beskrivning

Elegant pannband med gnistrande kristaller.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stort värde!
2 Gillar

Otroligt trevligt pannband med mycket bling. Trevligt överraskad över kvaliteten vad gäller pris, mycket fint och mjukt läder och fantastiska kristaller. Levererades i en fin låda med en separat rengöringsduk för kristallerna. Bilden gör inte pannbandet rättvisa, den är mycket trevligare i verkligheten!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.