Spara 12 % på våra 20 bästa vinterprodukter! *
Spara nu

Horze Pelhambett

Produkt-ID: 13098

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Pelhambett
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Pelhambett
Beskrivning

Beskrivning

Tredelat Pelhambett som är milt med fast.


Den innovativa designen av ett tredelat Pelhambett kombinerar den traditionella mångsidigheten av Pelhamskänkeln och delad mundel, för en mildare kontroll. En kindkedja i rostfritt stål ingår med det här bettet.


Egenskaper:


  • Tredelat bett i rostfritt stål
  • Milt och bekvämt med god kontroll
  • Kindkedja i rostfritt stål

Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 21 mm. C.L: 120 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hästen älskar det
1 Gillar

Min häst älskar detta bett. Jag använde gummiskinka innan, men hästen gillade den inte så bra. Detta är tunnare i munstycket och därför bättre för små munhästar.

Min häst tar det bra!
0 Gillar

Jag köpte denna Pelham för några veckor sedan och kan bara säga att den är fantastisk. Min häst tar det bra. Tandvattnet var faktiskt bara ett försök, för jag ville testa hur min vallak också en Pelham reagerar. Jag ville köpa en dyrare efteråt. Men Pelham för 30 € är bra. Och du kan rengöra det väl. Synd att ingen Pelhamriemchen är här. Tyvärr måste du köpa extra.

0 Gillar

superfin bit, svår att hitta med andra hästbutiker i 14,5 cm, därför nu beställd på internet. mycket fin bit som är super i munnen

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.