Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Sprenger Max Control, tredelat pelhambett, 16 mm

Produkt-ID: 13198

kr 849,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Max Control, tredelat pelhambett, 16 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Max Control, tredelat pelhambett, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

MAX-Control är ett tredelat bett, som vid första anblicken är svårt att skilja från andra tredelade bett med lösa bettringar. Det är emellertid ett korrigerings- eller utbildningsbett som låses i en viss vinkel och därmed blir ett rakt bett. Bettet ligger mycket väl i munnen när hästen arbetar väl. När hästen motsätter sig ryttarens hand uppstår en mer stel effekt. Pelhambettet ger ytterligare hävstångseffekt på hästens nacke. Genom användning av kindkedja appliceras tryck på underkäken. Pelhambett kan ses som en kombination av kandar- och bridongbett. Pelhambett kan användas med en eller två tyglar.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 16 mm.Nedre del: 50 mm.Material: Rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa bettet
0 Gillar

Upplever det mjukt och skönt i hästens mun, skrapt men inte för skarpt pga de korta skänklarna. Alla hästar jag ridit har trivts super, ibland har jag ridit med delta, två tyglar eller en tygel i antingen över eller undre ringen beroende på hästen, alltså väldigt anpassningsbart.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.