Upp till 20 % rabatt på din beställning
Pikeur
Pikeur

Pikeur

Pikeur är ett av Tysklands finaste märken inom ridkläder. Med ett oöverträffat rykte för kvalitet och skärning visar de upp det senaste inom ridmodet med allväderstextiler varje säsong. Pikeur-jackorna är välkända för sin kvalitet och passform. Den senaste Pikeur-kollektionen innehåller lyxiga ridjackor med dunstoppning och snyggt randiga tillbehör.
143 artiklar
Köp Pikeur från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Kvalitet har ett namn

Varumärket Pikeur har varit en del av hästvärlden sedan 1957. Med sin utmärkta kvalitet har företaget gjort sig ett namn över hela världen och har varit Tysklands olympiska ridsportkommittés officiella utrustningsföretag i många år. Pikeurs utvecklar ständigt sin utformning av ridsports kläder för att överträffa standarden.

Komfort och funktionalitet

Ridbyxor och toppar av superlätt tyg med hög elasticitet ger ryttaren komfort och maximal rörelsefrihet. Pikeur erbjuder ett stort utbud av produkter som passar både fritids- och proffsryttare.

Innovation, hållbarhet och design är de högsta prioriteringarna. I deras sortiment finns Jodhpurs, skjortor, jackor, kavajer, jackor, tävlingstoppar och accessoarer för barn, dam och herrar så att alla kan hitta det de letar efter. En motsvarande hästutrustning tillverkas av det lika välkända systerföretaget Eskadron.