Ökade rabatter: Spara upp till 60 % på vår vinterkollektion! Handla nu |

×

POLICY FÖR SEKRETESS OCH DATASKYDD


När du köper något från vår butik samlar vi in den personliga informationen som du ger oss, såsom namn, adress och e-postadress, som en del av köp- och försäljningsprocessen.

När du besöker vår butik får vi automatiskt också din dators Internet Protocol (IP)-adress, vilken ger oss information om din webbläsare och ditt operativsystem.

E-postmarknadsföring (i förekommande fall): Med din tillåtelse kan vi komma att skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till vår insamling av denna information och användning av den för endast detta specifika skäl.

Om vi ber om dina personuppgifter för en sekundär orsak, som marknadsföring, kommer vi antingen att be om ditt uttryckliga medgivande eller ge dig en möjlighet att säga nej.

Om du ändrar dig efter att du har lämnat ditt medgivande, kan du när som helst dra tillbaka ditt medgivande att vi får kontakta dig, för fortsatt insamling eller användning av dina uppgifter, genom att kontakta oss på customerservice@horze.com eller posta på: Oy Finn-Tack Ltd, Vieterikatu 2, Lahti, 15700, Finland.

Vi kan lämna ut dina personuppgifter om vi enligt lag är skyldiga att göra det, eller om du bryter mot våra användarvillkor.

Om du väljer en gateway för direktbetalning för att slutföra köpet, kommer Ingenico eller Paypal lagra dina kreditkortsuppgifter. Uppgifterna är krypterade genom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dina köptransaktionsdata lagras endast så länge som krävs för att slutföra köpet.

TREDJEPARTSTJÄNSTER

I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som används av oss endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att göra det möjligt för dem att utföra de tjänster de tillhandahåller till oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, såsom gateways för betalningar och andra bearbetare av betalningstransaktioner, har sina egna sekretesspolicyer med avseende på den information som vi är skyldiga att tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredjeparts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna sekretesspolicy eller våra användarvillkor för webbplatsen.

LÄNKAR

När du klickar på länkar i vår butik, kan de dirigera dig bort från vår webbplats. Vi ansvarar inte för sekretesspraxis på andra webbplatser och rekommenderar dig att läsa deras sekretesspolicyer.

Facebook

Vår webbplats innehåller program (plug-ins) som drivs av det sociala nätverket Facebook. Dessa program drivs uteslutande av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304 USA (Facebook). Plug-ins syns tydligt på vår hemsida genom användning av Facebook-logotypen eller Gilla-knappen.

När du besöker vår webbplats eller profil som innehåller en sådan plug-in, upprättar webbläsaren en direkt koppling till de servrar som drivs av Facebook. Som ett resultat överförs innehållet i plug-in till din webbläsare och bäddas in i den visade webbplatsen.

Om du besöker vår webbplats när du är inloggad på ditt Facebook-konto, kommer information om ditt besök överföras till Facebook. Facebook kan tilldela ditt besök på vår webbplats till ditt användarkonto. Information som härrör från interaktion med Facebook plug-ins (t.ex. genom att klicka på Facebook Gilla-knappen eller genom att lämna en kommentar) kommer direkt att överföras till och lagras av Facebook. För att förhindra detta måste du logga ut från ditt Facebook-konto innan du besöker vår webbplats.

Se Facebook sekretesspolicy (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) för mer information om syftet med och omfattningen av datainsamling och dataanalys som genomförs av Facebook, dina rättigheter, hur man ändrar inställningar och hur man skyddar din integritet.

Hotjar

Hotjar är en tjänst för sessionsinspelning och kartläggning som tillhandahålls av Hotjar Ltd.

Hotjar följer generiska "Do Not Track"-rubriker. Detta innebär att webbläsaren kan tala om i sitt skript att inte samla in användarens data. Detta är en inställning som finns i alla större webbläsare.

Google Analytics

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. Google utnyttjar data som samlats in för att spåra och granska användningen av denna applikation, att sammanställa rapporter om dess verksamhet och dela dem med andra Google-tjänster.

Google får använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonser på sitt eget annonsnätverk.

Twitter

Twitter Tweet-knappen och sociala widgets är tjänster som tillåter samverkan med Twitter sociala nätverk av Twitter, Inc.

Google Adwords och Facebook Remarketing

Denna webbplats använder Google AdWords och Facebook remarketing-tjänsten för att annonsera på tredjeparts webbplatser till tidigare besökare på vår webbplats. Det kan betyda att vi annonserar tidigare besökare som inte har avslutat en uppgift på vår sida, till exempel använt kontaktformuläret för att göra en förfrågan. Det kan vara i form av en annons på Googles sökresultatsida, en webbplats i Google Display-nätverk eller någonstans på Facebook. Tredjepartsleverantörer, inklusive Google och Facebook, använder cookies för att visa annonser baserat på någons senaste besök på ClickSeed webbplats. Alla uppgifter som samlas in kommer naturligtvis att användas i enlighet med vår egen sekretesspolicy, liksom Google och Facebook sekretesspolicyer.

Du kan välja bort remarketing-tjänsten genom att besöka länkarna nedan:

För Google: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=fr

För Facebook: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/