Det du behöver för flugsäsongen
Ponny benskydd

Ponny benskydd

87 artiklar
Köp Ponny benskydd från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Grimmor från det välkända märket Eskadron

De populära grimmorna från Eskadron briljerar inte bara med sin utmärkta kvalitet till ett överkomligt pris, utan också med sin innovativa design. I princip kan du hitta Eskadron-grimmor med ett skjutspänne eller med ett piggspänne, så att grimman kan justeras antingen på ena eller båda sidorna. Modellerna med spänne kan också justeras i nosområdet, så att du kan anpassa grimman på ett optimalt sätt till hästens huvud. Eskadron har något för alla smaker, oavsett om det handlar om en klassisk design i ett gjordliknande material eller om en elegant enfärgad blank look eller en med glitter. Eskadron-grimmorna är mjukt vadderade vid nosen och i nacken för komfort och för att förhindra skav. Modellerna med pälsvaddering är också mjukt vadderade vid käkarna.

Benskydd till din ponny

Precis som för de stora hästarna behöver du benskydd till din ponny, framför allt om du ska ut i naturen eller träna hoppning. Benskydd ger i första hand ett stötskydd för hästens ben, oavsett om hästen träffar benet med sin egen hov eller mot ett föremål, t.ex. en bom på hindret. Dessutom ger benskydd ett visst stöd för senor och leder under träningen.

Benskydd för ponnyers är speciellt utformade för att passa storleken på ponnyer och ger din ponny optimalt skydd. Oavsett om det handlar om benskydd, dressyrskydd eller stallskydd så finns allt även i ponnystorlek. För ytterligare skydd kan du kombinera benskydden klockboots för att skydda hoven och ballarna, vilket kan vara särskilt användbart vid hoppning. Ska ut på en lång resa är din ponny bäst skyddad med transportskydd i hästtransporten.

Allt till din ponny

Matcha din ponnys benskydd med matchande ponnyschabrak, ponnyträns och grimmor. Om du vill ha ett matchande ponnytäcken hittar du den naturligtvis också här. Även för de minsta ponnyerna har vi benskydd i Shetlandsponnystorlek. Förutom produkter från vårt eget märke hittar du även det populära märket Zandona och många andra vår butik.

Topp kategorier