Ponny & Shetland

Ponny & Shetland

Ponnyutrustning är designade är särskilt anpassat ponnyer och miniatyrhästar. Mindre storlekar och gulliga designer erbjuder ett brett urval som passar unga ryttares önskemål.
350 artiklar
Köp Ponny & Shetland från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Special designad utrustning för unga ryttare och deras ponnyer.

Ponnyutrustning och utrustning för unga ryttare är tillverkade av samma högkvalitativa material som resten av Horze-kollektionerna. Välj schabrak och träns som är tillverkade speciellt för ponnyer och shettisar. Horze erbjuder täcken och benskydd i ponnystorlekar. Grimmor och ryktborstar i mindre storlekar är idealiska för barn och deras glada ponnyer, och de flesta av Horze ponnyprodukter erbjuds i en mångfald av storlekar och stilar som passar alla smaker och budgetar. Här hittar du färger, designer och mönster som din unga ryttare önskar sig för att visa upp sin fina ponny.

Ponnyryttare behöver rätt storlek på utrustningen.

Artiklar som toppartävlingskläderridbyxor och ridstövlar för unga ryttare är tillverkade för att kunna tåla barnens aktiviteter. Det är alltid bra att ha handskar i barnstorlek i lager. Kids&Ponies kollektionen är utformad för ponnyryttare och består av kläder i roliga och trendiga färger och utföranden. Ridbyxor med extra glitter och coola märken och loggor pryder kläderna i den här trendiga kollektionen.

Lägg till en rolig touch genom att lägga till en personlig utformad brodyr på plaggen och dina ponny tokiga barn kommer att visa upp sin Horze-stil i stallet eller i skolan.

Topp kategorier