Nyheter & bästsäljare
Ponnyfleecetäcke och svettäcke

Ponnyfleecetäcke och svettäcke

Svett- och fleecetäcken är ett måste i varje sadelkammare. De är mångsidiga och kan användas för att svalka ponnyn efter träning eller för att kasta över den under en kort tid för att få den att torka snabbare.
7 artiklar

Köp Ponnyfleecetäcke och svettäcke på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Svettäcken för ponnyer förebygger förkylning

Den förmodligen viktigaste funktionen hos ett svettäcke är att hjälpa din ponny att svalka sig efter hård träning, eftersom varken tid eller väderförhållandena alltid tillåter dig att rida din ponny tillräckligt länge för att du ska kunna ta med den tillbaka till stallet utan att den får några hälsokonsekvenser. Framför allt det känsliga njurområdet ska alltid vara torrt efter träningen och innan du tar hästen tillbaka till stallet.

Detta gäller särskilt på vintern, när det i allmänhet är mycket kallt, eller när det drar i din ponnys stall, för då kan de lätt bli förkylda.

På det hela taget gör svettäcket det lättare för din ponny att "svettas ut", eftersom de smart utvecklade funktionella materialen absorberar den fukt som frigörs av kroppen och transporterar bort den, så att pälsen torkar snabbare.

Storlekar, färger och egenskaper hos Horze-svettäcken

Som du vet från vårt sortiment är utbudet av svettäcken otroligt stort, hos oss kan du hitta täcken som passar alla ponnyer. Med halstäcken, kryssgjordar, dubbla knäppningar på bringan, mesh, bogsprund, lång hals, vadderad manke - beroende på om du vill leda din ponny med sitt svettäcke en kort stund eller om du vill ha på den i stallet så hittar du rätt täcke hos Horze.

Materialen är också mångsidiga, olika tyger som absorberar fukt snabbare eller mindre snabbt, lagrar den eller släpper ut den direkt, har en extra kylande eller värmande effekt, det finns inga gränser för olika funktioner, du kan hitta ett täcke som uppfyller alla dina önskemål. Naturligtvis hittar du också de senaste trendiga färgerna, så att du kan välja ett fleecetäcke som matchar dina grimmor eller till och med dina ridbyxor Se dig omkring och låt dig inspireras.