Spara upp till 50 % på massor av produkter
Ponnyutetäcke

Ponnyutetäcke

Vårt breda utbud av utetäcken för ponnyer innehåller allt du behöver för att hålla din ponny varm och torr i stil. Vi har något för varje ponny, säsong och smak.
20 artiklar
Relevanta artiklar:
När behöver hästen ett täcke och varför?
18. februari 18. februari 2020 / Guide / 3 Minuter
När behöver hästen ett täcke och varför?
Läs mer
10 tips för vinterridning
09. januari 09. januari 2020 / Guide / 3 Minuter
10 tips för vinterridning
Läs mer
Lasta hästen i hästtransporten på ett lätt och säkert sätt
10. juni 10. juni 2020 / Guide / 4 Minuter
Lasta hästen i hästtransporten på ett lätt och säkert sätt
Läs mer

Köp Ponnyutetäcke på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Vintertäcken för ponnyer

Vintertäcken för ponnyer finns i nästan alla utföranden, så det finns något för alla behov och smaker. Det är trots allt inte bara vädret som kan förändras snabbt på vintern, utan även din ponnys behov.

Att hitta rätt täcke till din ponny är inte alltid lätt, vilket du vet av erfarenhet. Även om det är mycket kallt på natten kan vintersolen ge mycket värme under dagen, eller så är grundtemperaturen i stallet fortfarande behaglig, men när din ponny står i vintervinden i hagen kan det bli obehagligt kallt och dragigt.

Här är det viktigt att du utrustar dig med lämpliga material och framför allt rätt foder till din vintertäcke, så att din ponny varken fryser eller svettas. Du bör också fundera på om din ponny ska ha vintertäcket på sig hela dagen, dag och natt eller bara periodvis, och därefter kan du välja typ av knäppning, ytterligare skydd som t.ex. kryssgjordar eller bensnören. För att inte tala om de olika tjocklekarna på fyllningen, som varierar från 0 till 300 gram eller mer, och ger olika nivåer av värme beroende på typ av fyllning och material i själva vintertäcket.

Storlek, färger, egenskaper hos vintertäcken

Horze har vintertäcken i många olika ponnystorlekar med sprund, kryssgjordar, dubbla bröstförslutningar, svansremmar, enkla förslutningar - du hittar alla varianter, färger och mönster i vår kollektion av vintertäcken. Materialen är också varierande, olika tyger, olika värmeegenskaper från olika tillverkare, du hittar säkert det rätta vintertäcket för din ponny.