Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-30%

Bucas Freedom Turnout 300 g, ponnytäcke

Produkt-ID: 300451

kr 685,30
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
Bucas Freedom Turnout 300 g, ponnytäcke
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Freedom Turnout 300 g, ponnytäcke
Beskrivning

Beskrivning

Freedom Turnout-täcket ger valuta för pengarna med garanterad Bucas-kvalitet.Freedom Turnout-täcket har ett skal av 600 denier RipStop och finns i tjocklekarna Light-Weight Turnout, Medium med 150 g stoppning och Extra med 300 g stoppning.Freedom Turnout finns även i modellerna Classic Cut och Full Neck med hals där halstäckena har tjocklekarna Medium och Extra med 150 g stoppning.Väldesignat, lättanvänt och tillgängligt i marinblått året runt samt i olika spännande säsongsfärger: Samba röd och Jade grön under vintern 2014. Våren 2015 finns Freedom Turnout Light i färgerna Cherry rosa och Hedge grön.


Egenskaper:


  • Vattentätt RipStop-skal med andasfunktion
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Kryssgjordar
  • Fästen för bensnören
  • Finns i modellerna Classic Cut eller Full Neck med hals

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra däck till rimligt pris
0 Gillar

Köpte detta i storlek. 105 till 8 månader gamla Nordlands / Lyngsføll. Passar henne perfekt. Bra passform, bra kvalitet, hållbar och bra pris. Hästen förblir varm och torr och trivs på täcket.

mycket nöjd
0 Gillar

Perfekt på ett lite föl framför, jag råder att ta en storlek ovanför för en ponny. Resistent mot kompisens tänder och håller sig väl (modell utan lår) utan att skada.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.