Få 100 kr rabatt när du handlar för mer än 700 kr
Handla nu

Back on Track Pillow

Produkt-ID: 44304

kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Pillow
Beskrivning

Beskrivning

The Pillow is appreciated by people with neck problems, especially those suffering from whiplash injuries. The Pillow is rather firm which means good support to the head. This pillow should be used in conjunction with a thin cotton pillowcase. This allows for a comfortable temperature during both warm and cold nights.The Pillow is available in two styles, a firmer one with 600g of stuffing and looser one with 460g.


Technical description:


Fabric is manufactured in China and consists of 50% polyester (with ceramic powder) and 50% cotton.


Washing instructions:


We do not recommend washing this product.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Genial!
0 Gillar

Efter att min häst älskar Back on Track gav jag denna kudde till jul. Det är superkomfortabelt och jag sover mycket bättre och djupare, även min nackspänning har försvunnit inom några dagar. Jag har använt det hela natten från början - även om etiketten bara använde den efter timmen. Det kan dock vilja vara högre / tjockare.

Bot kudde
0 Gillar

Jag har nacksmärta och att hitta rätt kudde har varit svårt. BOT-kudden kändes riktigt bra till en början, det högre alternativet var bra. Kudden hade båda varit på väg i två veckor. Nu är kudden hård och låg.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.