LeMieux Unicorn Wings enhörningsvingar

299,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Upp till 16% rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 12 rabatt. Köp för 800kr och få 16% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.02.2023. Gäller inte för varumärkena Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero.
Färg: Guld
Guld LeMieux Unicorn Wings enhörningsvingar
Rainbow LeMieux Unicorn Wings enhörningsvingar
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

En vacker uppsättning mjuka och skimrande gyllene eller regnbågsvingar som matchar enhörningshornet på de underbara enhörningarna Magic & Shimmer från LeMieux.
Klä din enhörning från LeMieux med de matchande vingarna, som enkelt fästs med två mjuka elastiska bomullsband runt dina enhörningars ben, vilket gör dem säkra och passar perfekt för all den kärlek och de lekar som ditt barn kan komma på.
Vingarna kan antingen tas bort för att sadla upp enhörningen för att rida med vackra miniatyrkopior av LeMieuxs schabrak och sadel eller sättas på för att låta hen breda ut sina vingar och flyga.


Produkt-ID: 344649

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: