Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

Prestation & energi

Prestationstillskott för häst ger välbehövd energi till tävlingshästen. Energitillskott kan bidra till maximala resultat när de är en del av en väl genomtänkt foderstat.

Dina filter:
50 artiklar

Tillskott för hästens prestationsförmåga ger extra välbehövlig energi när det är dags för tävling.

Genom att komplettera foderstaten med tillskott för prestationsförmåga får hästen de nödvändiga och viktiga näringsämnen som behövs för bästa prestation. Kombinationen av många nödvändiga vitaminer och mineraler såsom vitaminerna A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E, C, folsyra och kolin, samt spårelementen järn, koppar, zink, mangan, kobolt, selen, kalcium och fosfor, kan öka hästens vitalitet och uthållighet. Med en daglig dos av detta får hästen det bästa för att kunna utföra sitt bästa. Tillskottet hjälper blodtillförsel, muskelmassa, uthållighet och den allmänna hälsan så att hästens kan tränas och tävla på sin optimala nivå.

Tillskott för hästens prestationsförmåga ger din häst den bästa chansen att lyckas.

Att välja ett tillskott för att öka den allmänna hälsan och kraften är ett bra sätt att ge din häst extra energi när det är dags för tävling. Mineral- och multivitamintillskott i foderstaten ökar hästens möjligheter till bästa prestationer oavsett disciplin. Att upprätthålla optimal hälsa är det första steget till träning, vilket leder till möjligheter för framgångsrik tävling. Vid intensiv träning bör din häst vara förberedd för att inte utsättas för vitamin- eller mineralbrist. Energitillskott är ett säkert sätt att öka energin, uthålligheten och den allmänna hälsan.