Köp Blue Hors Cobber Complex 1 l | horze.se

Cobber Complex 1 l

kr 489,00
Priset inkluderar moms
Blue Hors Cobber Complex 1 l
Blue Hors Cobber Complex 1 l
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Blue Hors Cobber Complex 1 l
Beskrivning

Beskrivning

Koncentrerat, lättabsorberat (biotillgängligt) koppartillskott med mangan, vitamin B12, vitamin E och biotin. Används främst till tävlingshästar, avelsston, föl och unghästar. Det är väl känt att koppar är nödvändigt för absorption av järn, vilket i sin tur påverkar blodets förmåga att absorbera syre. Och koppar är en del av ett enzym som förstärker skelettillväxten och påverkar således utvecklingen av skelettet hos unga hästar.


Egenskaper:


  • Koppartillskott med viktiga vitaminer och mineraler
  • Koppar är nödvändigt för upptaget av järn
  • Koppar stärker utvecklingen av skelettet hos föl och unghästar

Teknisk beskrivning:


Tillsatser per kg: Näringsmässigt: Koppar (koppar aminosyra kelat hydrat) - E4: 6119 mg. Mangan (mangan aminosyrekelat hydrat) E5: 3060 mg .Vitamin E (alfa-tokoferol): 15300 mg. Biotin: 6,1 mg. Vitamin B12: 900 mcg. Konserveringsmedel: Kaliumsorbat - E202: 2252 mg. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 2,6 %. Råfett 1,5 %. Råaska 5,5 %. Lignin 0,1 %. Vatten 79,2 %. Ingredienser: Sirap. Propylenglykol. Honung.


Produkt-ID: 308623

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning