FLASH SALE! Spara 10% på hela din order *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Cavalor Oilmega, 2 L

Produkt-ID: 25479

kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Cavalor Oilmega, 2 L
kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Oilmega, 2 L

Beskrivning

Cavalor Oilmega förbättrar din hästs allmänna hälsa och prestationsförmåga tack vare sitt innehåll av särskilda fettsyror. Blandas i fodret under minst 30 dagar (helst 60 dagar) och kan även användas dagligen. Vecka 1: 100 ml per dag i fodret. Från vecka 2: 50 ml per dag i fodret. Förpackning: flaska 2000 ml – flaska 10 l (1 dospump ger 25 ml).

FAQ

Vad skiljer Cavalor Oilmega från andra oljor?

Vegetabiliska oljor från olika källor innehåller mer eller mindre omega 3-fettsyror än omega 6 fettsyror och tvärtom. Cavalor Oilmega är en blandning av olika vegetabiliska oljor för en balanserad fettsyreprofil. Cavalor Oilmega innehåller dessutom den patenterade ingredienser NAB (naturlig antibiotika) i tillägg till denna blandning av vegetabiliska oljor. NAB är en sammansättning av ingredienser som är kända för sina antimikrobiska egenskaper. Hästar med muskelproblem kan dra fördel av en kombintation av Cavalor Muscle Fit och Cavalor Oilmega. Manipulering av fettsyremängden kan förbättra immunförsvaret, spermakvaliteten och hudtillståndet.

Kan Cavalor Oilmega användas i kostbehandling av kolik?

Vegetabiliska oljor kan tillföras i kostbehandlingen för hästar som återhämtar sig från kolik eller förstoppning. Dock är typen av gastrointestinalt problem (och kolikens läge) avgörande om sådan behandlig hjälper eller inte. Rådgör alltid med en veterinär eller näringsspecialist. Flera kostbehandlingar för kolikhästar finns på kongressens hemsida i arbetet av Vervuert och Coehen (2004) NARA.

Kan Cavalor Oilmega ersätta andra Cavalor-produkter (t ex Cavalor Resist eller Cavalor Muscle Fit/Base)?

Nej, dessa är helt andra produkter som verkar på olika nivåer. Cavalor Oilmega påverkar djurets energinivå och fettsyrekomposition samt immunförsvar. Den naturliga antibiotikan (NAB) i Oilmega kan hjälpa tarmfloran att bekämpa patogener. Cavalor Resist förser hästen med näringsämnen som är nödvändiga för förbättring av antioxidantstatus och immunförsvar. Dessutom hjälper det hästen att bättre tåla miljörelaterade faktorer som kan påverka hälsan ( t ex internationell transport eller miljöbyten). Cavalor Muscle Fit är avsett för att förse hästen med näringsämnen som stödjer muskelhälsan och förebygger muskelutmattning. Hästar med muskelproblem kan dra fördel av en kombination av Cavalor Muscle Fit och Cavalor Oilmega.

Bästa fraktpris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (2)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lagts till i kundvagnen
Cavalor Oilmega, 2 L
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.