Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu
Bästa Pris

Cavalor Powred Performance, 5 L

kr 1.289,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Cavalor Powred Performance, 5 L
kr 1.289,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Powred Performance, 5 L
Beskrivning

Beskrivning

Cavalor Powred Performance är en flytande blandning av högkvalitativa vitaminer och mineraler som stödjer röda blodceller och blodcirkulationen. Ger även maximal vitalitet och uthållning.

Användningsområde

Cavalor Powred Performance ges som ett vanligt kosttillskott i den vanliga mängden foder till tävlingshästar i träning och under tävlingssäsong då det finns ett ökat energibehov. Kondition, träning och näring är grundläggande element för bra prestation, men perfektion uppnås genom tillgängliga högpresterande näringsämnen vid rätt tillfälle. Cavalor Powred Performance ger den aktiva tävlingshästen de extra näringsämnena som den behöver. Det är ett komplett och högabsorberande kosttillskott till det dagliga fodret och ett perfekt sätt att få din häst i bra kondition, inte endast i början av, utan även under och i slutet av tävlingssäsongen då hästen kan ha problem med att upprätthålla sin prestationsförmåga. Cavalor Powred Performance används av toppryttare i många olika grenar som t ex hoppning, dressyr, trav/galopp, fälttävlan, distans, körning osv.

Produktsammansättning och säkerhet

Detta flytande kosttillskott innehåller noggrant utvalda, energipåverkande vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror samt andra ingredienser. Cavalor Powred Performance innehåller vitaminerna A, D3, B1, B2, B3, B12, E och C samt foliosyra, kolin och spårämnena järn, koppar, zink, mangan, kobolt, selen, kalcium och fosfor. Effekten av Cavalor Powred Perfomance är ett reslultat av den precisa kompositionen och mängden av ingredienser. I tillägg till det utmärkande innehåller av B-vitaminer innehåller även Cavalor Powred Performance C-vitamin och mycker speciella spår av järn som effektivt ökar antalet röda blodceller (syrebärande) på ett naturligt sätt. Detta minimerar risken för den fruktade bieffekten av slumpmässiga järnelement som kan leda till ett alltför stort antal fritt cirkulerande beståndsdelar av järn ( som orsakar förgiftning t ex oxidering i musklerna). Cavalor Powred Performance ger snabba resultat och innehåller inga förbjudna ämnen.

Dosering

Föl och ponnyer: 25 ml per djur per dag.

Unghästar: 25 ml per djur per dag.

Vuxna hästar: 50 ml per djur per dag.

Hästar i träning: 50 ml per djur per dag.

Hästar under tävlingssäsong: 50 ml per djur per dag.

Maximal dos: 100 ml per djur per dag.

Förpackning

Förpackning på 5 liter (flytande)

FAQ

Varför ger man Cavalor Powred Perfomance och på vilket sätt ges det? Cavalor Powred Performance kan ges under intensiva tävlings- och träningsperioder på 2-3 veckor. Cavalor Powred Performance innehåller stora mängder vitaminer som gör det till ett utmärkt kosttillskott för hästar som deltar i tävlingar som sträcker sig över flera dagar. Det kan verka som att Cavalor Powred Performance innehåller mycket liten mängd av vitaminerna A och D3, men orsaken till detta är att dessa vitaminer vanligtvis finns i det dagliga fodret och för stor dos av dessa vitaminer kan vara direkt giftigt. Genom att endast tillsätta dessa vitaminer i liten mängd i Cavalor Powred Performance reduceras risken för en överdos.

Vad skiljer Cavalor Powred Performance från liknande produkter? Cavalor Powred Performance innehåller fler vitaminer (speciellt B-vitaminer) än många andra liknande produkter på marknaden. Det är viktigt med tillräcklig mängd B-vitaminer för en tävlingshäst, eftersom de spelar en nyckelroll i energimetabolismen och skyddandet av röda blodceller.

Produkt-ID: 25438

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Cavalor Powred Performance, 5 L
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.