Spara 15 % på hela din order - Endast idag på First Love Day *
Använd kod: FIRSTLOVE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Havens EquiForce Ferro, 1 kg

kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
Blå/Ljusblå Havens EquiForce Ferro, 1 kg havens
Havens EquiForce Ferro, 1 kg
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Havens EquiForce Ferro, 1 kg
kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Havens EquiForce Ferro, 1 kg
Beskrivning

Beskrivning

Järntillskott med vitaminer, aminosyror och spårämnen.


Koncentrerat och lättabsorberat kelaterat järn, tillsatt essentiella aminosyror, vitaminer och kelaterade spårelement. Rekommenderas för hästar med lågt blodvärde (visas vanligtvis efter virus- och bakterieinfektioner, under perioder av hårt arbete eller stress samt otillräcklig utfodring).Viktigt för syretransport.Järn är en viktig del av de röda blodkropparna, hemoglobin, vilket ger syretransport till musklerna. Låga hemoglobinnivåer (lågt blodvärde) orsakas sällan av för lite järn i kosten, utan oftare när hästen av olika skäl har problem att absorbera järn. Låga blodvärden är vanligast hos hästar i hårt arbete, vid stress, samt efter infektioner eller operationer. Det kan emellertid också uppstå om foderstaten inte är korrekt sammansatt. Detta gäller särskilt vid utfodring med korn utan att komplettera med fodertillskott eller en vitamin/mineralblandning, men också vid för lite eller för dålig kvalitet på grovfodret som också kan orsaka dålig, eller sämre upptag av järn. Låga hemoglobinnivåer försämrar förmågan hos blodet att transportera syre till musklerna - särskilt under träning, vilket resulterar i ökad mjölksyrabildning och följaktligen i utmattning, trötthet och sämre prestanda. Komplettering med järn kan öka hemoglobinnivån till en normal nivå, men det måste säkerställas att järntillskottet har en hög biotillgänglighet. EquiForce Ferro innehåller enbart kelaterat järn med tillsatta B-vitaminer, C-vitamin, essentiella aminosyror, och kelaterade spårelement såsom zink, koppar, mangan, och selen. Alla ämnen kombinerade resulterar i en unik produkt som garanterar maximalt upptag av järn, och stöder hemoglobinbildning vilket höjer blodvärdet till normal nivå på ca 3-4 veckor.God smak och enkel dosering.EquiForce Ferro är baserad på alfalfa, naturliga örter och naturliga smakämnen som gör produkten välsmakande och betydligt nyttigare än ett tillägg baserat på socker eller sirap. Produkten är ett pulver med lika hög biotillgänglighet som ett sirapbaserat tillägg men mycket enklare och mer hygieniskt att dosera. Det är dessutom möjligt att ha högre koncentrationer av aktiva beståndsdelar i ett pulver eftersom inga stora volymer av vätska (vatten, sirap, eller olja) tillsätts.


Teknisk beskrivning:


Ingredienser: Förblandning av B-vitamin, alfalfa, krita, kelater av järn, zink, mangan och koppar, lysin, metionin, cystein, öljäst, diamol, C-vitamin (L-askorbinsyra), rosmarin, bockhornsklöver, selenjäst, stjärnanisolja, rapsolja, antioxidanter.Specifikation:\tper kg:\tper 40 g:Järn (Fe)\t7 500 mg\t300 mg.Zink (Zn)\t4 000 mg\t160 mg.Koppar (Cu)\t1 500 mg\t60 mg.Mangan (Mn)\t2 000 mg\t80 mg.Selen (Se)\t15 mg\t0,6 mg.Lysin\t7 500 mg\t300 mg.Metionin+ Cystein\t8 500 mg\t340 mg.Vitamin B1\t1 750 mg\t70 mg.Vitamin B2\t1 250 mg\t50 mg.Vitamin B6\t1 000 mg\t40 mg.Vitamin B12\t12 mg\t0,5 mg.Vitamin C\t7 500 mg\t300 mg.


Produkt-ID: 308587

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Havens EquiForce Ferro, 1 kg
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.