Köp Blue Hors B-Express 1 l | horze.se

Blue Hors B-Express 1 l

kr 279,00
Priset inkluderar moms
Spara 15% på din beställning
Kopiera koden: MIDSUMMER
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 25.06.2021.
Blue Hors B-Express 1 l
Blue Hors B-Express 1 l
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Blue Hors B-Express 1 l
Beskrivning

Beskrivning

B-vitamin är känt som "stressvitamin" och ges i första hand till tävlingshästar som uppvisar tecken på slöhet eller stress/spänning, vid förändringar av miljön eller i fodret, samt vid pälssättning och fällning, eller när hästen inte producerar tillräckligt med B-vitamin.


Egenskaper:


  • Välsmakande B-vitamin i sirapsform
  • För stressade och nervösa hästar, och hästar i hård träning
  • För hästar som saknar energi eller vid pälssättning eller fällning

Teknisk beskrivning:


Tillsatser per kg: Näringsmässigt: Vitamin B1: 1425 mg. Vitamin B6: 455 mg. Vitamin B12: 2990 µg. Konserveringsmedel: Kaliumsorbat - E202: 1632 mg. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 0,5 %. Råfett <1 %. Råaska 0,2 %. Råfiber 0 %. Vatten 42,8 %.Ingredienser:Sirap.Sorbitol.Glycerol.Honung.


Produkt-ID: 308615

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning