Blue Hors B-Express 1 l

kr 279,00
Priset inkluderar moms
Spara 25 % på valfri artikel
Kopiera koden: HIGHLIGHT25
Det minsta beställningsvärdet är 700 kr. Kupongen kan inte kombineras med andra kuponger. Erbjudandet gäller endast för en artikel. Rabatten dras av från den artikel som har det högsta försäljningsvärdet. Om en produkt redan är nedsatt, kommer det nedsatta priset att beaktas. Rabatten dras endast av om den är högre än den redan befintliga rabatten. Om du returnerar en eller flera varor återbetalar vi det proportionellt minskade värdet av varan. Gäller inte för uteslutna produkter (information på produktsidorna). Gäller till och med den 18.10.2021.
Storleksguide
Frakt
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

B-vitamin är känt som "stressvitamin" och ges i första hand till tävlingshästar som uppvisar tecken på slöhet eller stress/spänning, vid förändringar av miljön eller i fodret, samt vid pälssättning och fällning, eller när hästen inte producerar tillräckligt med B-vitamin.


Egenskaper:


  • Välsmakande B-vitamin i sirapsform
  • För stressade och nervösa hästar, och hästar i hård träning
  • För hästar som saknar energi eller vid pälssättning eller fällning

Teknisk beskrivning:


Tillsatser per kg: Näringsmässigt: Vitamin B1: 1425 mg. Vitamin B6: 455 mg. Vitamin B12: 2990 µg. Konserveringsmedel: Kaliumsorbat - E202: 1632 mg. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 0,5 %. Råfett <1 %. Råaska 0,2 %. Råfiber 0 %. Vatten 42,8 %.Ingredienser:Sirap.Sorbitol.Glycerol.Honung.


Produkt-ID: 308615

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Blue Hors B-Express 1 l