Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Prescott träns med pullarnosgrimma

Produkt-ID: 10012

kr 639,20
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Prescott träns med pullarnosgrimma
kr 639,20
kr 799,00
Pharma Leather Conditioner, 450 ml
kr 189,00
Horze Prescott träns med pullarnosgrimma
Beskrivning

Beskrivning

Träns med pullargrimma som är perfekt för fälttävlan eller hoppning.


En pullarnosgrimma är ett perfekt val vid fälttävlan eller hoppning där extra hävstång och kontroll behövs. Nosgrimman är infälld i nackstycket vilket gör att den mjuka vadderingen får kontakt med hästens nacke, inte med den tunnare delen av nosgrimman. Interkontinentala, gummifodrade tyglar som inte glider i händerna vid väta.


Egenskaper:


  • Nosvaddering i äkta fårskinn för komfort. Ergonomiskt format nackstycke och matchande läderpannband
  • Spännen i rostfritt stål, tygelhakar för träns och tyglar. Smala gummityglar med diskret färgat foder ingår

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet. Torka av gummityglarna.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastisk betyggranskning
7 Gillar

Tack så mycket att denna träns kom tidigt! Perfekt passform, kvaliteten på läder är fantastisk, huvudstycket skärs tillbaka från öronen och mycket stoppning. Till skillnad från andra huvuddelar finns det inte en metallring så att den inte gnider dem, tack jag ska köpa en annan och rekommendera. Fantastiskt värde för pengarna!

Härlig kvalitetssats
4 Gillar

Mycket nöjd med detta träns. Passar perfekt och läderet är vackert och mjukt. Huvudstycket klipps väldigt fint och näsbandbandet sitter tätt över huvudstycket och ger ett riktigt snyggt utseende. Bockeln är toppad i svart vilket gör att den ser så fin ut. Tyglarna är ganska tunna vilket jag gillar och är mjuka och flexibla. Kort sagt, detta är ett vackert betel som jag hade förväntat mig att betala betydligt mer för. Jag kan verkligen inte hitta något att fel.

Den bästa träns till bra pris!
4 Gillar

Jag älskar absolut det här huvudet, allt känns och ser mycket dyrare ut än en $ 300-träns! Jag publicerade en bild av min Palomino nedanför, och det passar mina 15 1/2 hh QH! ser så fantastiskt ut, jag har torkat ner det varje dag och konditionerat det. ser fortfarande helt ny ut efter 3 veckors konstant användning :) Skickas på två dagar, så det var fantastiskt. Tack för det låga priset och den fantastiska kvaliteten, Horze!

Mycket trevlig
2 Gillar

Jag har bara åkt i den här trängan en gång och det fungerar verkligen !! Den överlevde en buckande ponny och en vän tävlade med den. Den enda nackdelen är att blixten i sig är ganska liten, så om du bara vill ha tränga för utseende och vill hålla blixten lös kan du behöva slå hål men för min häst passar den perfekt på det sista hålet (tack gud!) Om Jag ville att jag förmodligen kunde göra det till nästa hål. Hållaren var svår att använda till en början men du kan förvänta dig att det ändå och jag använde en enkel läderduk, lämnade den i 5 minuter och det var trevligt och mjukt !! Jag älskar det vadderade kronstycket också !!

Mycket fin kvalitet
0 Gillar

Bockeln är en fin kvalitet för priset. Jag beställde polis till min sto. passformen var normal i vissa områden och tät i andra. men det passade, av någon anledning registrerade min hjärna sömmarna som vit. Det är inte vit lol men det var mitt misstag. Det är fortfarande en härlig träns!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.