« Tillbaka / Häst / Reflexer Häst

Horze Horze bZeen reflexboots

RRP: -15% Rabatt
279,00 kr
RRP: 329,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 30 )
Färg: OR/B
OR/B Horze bZeen reflexboots
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Avancerade boots med avancerat skydd. Reflexer är en nödvändighet vid ridning i mörker eller väder med dålig sikt. Det reflekterade ljuset av bilarnas strålkastare syns redan på avstånd och ger bilisterna tid att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Horze reflexboots gör att du tryggt kan rida i förhållanden med försämrad sikt och mörker. Dessa boots ger ett fullständigt skydd och är försedda med neoprenfoder för ökad komfort. En förstärkt kardborrerem håller dem säkert på plats och gör dem inte bara säkrare än andra boots på marknaden utan även behagliga och svala för hästen. I kombination med reflextejpen och den orange färgen får du inte bara boots av hög kvalitet utan även livräddande utrustning. Dessa boots med utmärkt skydd och synlighet hjälper bilisterna att se hästen på avstånd och ger dem möjligheten att vidta försiktighetsåtgärder.

Egenskaper:

  • Klart orangefärgade med starkt reflekterande tejp
  • Med kardborreknäppning
  • Horze-logo på kardborreknäppningen
  • Utmärkt skydd och synlighet
  • Slitstarkt neopren som håller länge

Teknisk beskrivning:

Av neoprenFördelar med neopren:Ger stöd åt vristen och repar inte som många andra material gör. Hållbart och slitstarkt Neoprenprodukter är dyrare på grund av den ökade säkerheten och slitstyrkan. Stäng kardborreknäppningen innan tvätt. Handtvätt för bästa resultat. Lufttorkas.

Produkt-ID: 29346

76% av kunderna säger att den här produkten har normal passform, 0% av kunderna säger att den här produkten har liten passform
Liten
0
Normal
13
Stor
4

Läs recensioner:

Färg: