Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Reflexer Häst

Reflexutrustning är nödvändigt för mörkerridning och håller dig synlig och trygg. Reflexutrustning inkluderar reflexmaterial som är synliga i mörker.

Dina filter:
28 artiklar

Reflexer till häst och ryttare gör att du och din häst syns tydligt i skymning och mörker.

Något så enkelt som att använda reflexboots när du rider, kan bli en livräddare för både dig och din häst. Reflekterande material kan betyda skillnaden mellan en säker ridtur och hemsk olycka. En reflexsele ger optimal synlighet när bilens strålkastare lyser på den och gör dig synlig, och varnar förare för att du också finns på vägen. Om ljusgul och orange inte är din stil, prova de mörka materialen som är svarta på dagen men när ljuset lyser på dem i skymningen eller på natten, reflekterar de strålarna och avger lysande glöd.

Reflekterande utrustning till din häst är idealisk för att synas i mörker.

Det är helt väsentligt att du och din häst syns i skymning och mörker, och det gör du genom att använda reflexutrustning för optimal synlighet. Förutom benreflexer och selar, kan du använda skritt- och ländtäcken i ljusa färger med reflekterande tejp. Dessa produkter gör att du kan njuta av din ridtur, även i skymning och mörker, och veta att ni syns. Ett svansskydd med LED-lampor fångar bilförarens uppmärksamhet ytterligare, och därmed får du ökad synlighet och säkerhet.